Bitfinex lansează propriul sistem de plăți

Bitfinex lansează propriul sistem de plăți

Vladimir Kazakov | Adobe Stock

Bitfinex Pay este o aplicație care le oferă comercianților online posibilitatea de a efectua plăți contactless și din afara granițelor – cu ajutorul monedelor digitale.

Folosind un widget integrat, compania caută adopție din partea afacerilor de orice mărime, oferindu-le comercianților o alternativă de plată pentru monedele tradiționale.

Widget-ul Bitfinex Pay poate fi integrat cu ușurință pe site-ul web al comerciantului, pentru a facilita plăți în:

Plățile efectuate prin Bitfinex Pay vor fi direct depozitate pe portofelul electronic al comerciantului.

Ca un nativ al spațiului crypto, Bitfinex țintește să stabilească servicii de încredere în domeniul tehnologiei și al plăților. Cunoștințele și experiența noastră sunt criteriile care ne recomandă – a spus Paolo Ardoino, CTO al Bitfinex

Atunci când vine vorba de plata în crypto-monede, asistăm la o schimbare generațională în gândire. Generația următoare de consumatori este interesată de posibilitățile noi, pe care plata cu crypto le oferă – a mai adăugat Paolo

Clienții unui comerciant care și-a integrat widget-ul Bitfinex Pay nu trebuie decât să dea click pe butonul de „Plată” iar platforma îl va direcționa către procesul de efectuare al plății.

După ce plata este făcuta în moneda aleasă de cumpărător, clientul este redirecționat înapoi pe website-ul comerciantului.

Bitfinex și Tether

Anunțul făcut ieri de Bitfinex – că intră pe piața procesatorilor de plăți – vine la două săptămâni după înțelegerea dintre Bitfinex, Tether și Procuratura Generală New York.

Luna trecuta, Bitfinex și Tether au plătit o clauză de 18,5 milioane de dolari agenției federale pentru a încheia ancheta pe care aceștia o desfășurau.

Procuratura a conchis că Bitfinex și Tether nu au manipulat piața crypto și au avut rezervele de stable-coins acoperite în dolari, așa cu au promis. Totuși, cele două firme nu vor mai putea opera în statul New York.

 

Exit mobile version