BitMEX adaugă Bitcoin spot și servicii de custodie

BitMEX adaugă Bitcoin spot și servicii de custodie

dennizn - stock.adobe.com

BitMEX, exchange-ul de produse artificiale tranzacționate cu levier, va oferi utilizatorilor 3 noi servicii:

Alexander Höptner, noul șef executiv al BitMEX, a dezvăluit planul într-un interviu acordat astăzi canalului Bloomberg:

Trebuie să ne hotărâm repede asupra modului în care vrem să abordăm aceste aspecte, iar mai apoi – dacă găsim un partener, dacă construim noi ceva sau dacă alegem să cumpărăm de la competiție – a spus Höptner

Bitmex urmărește să îmbunătățească relațiile cu autoritățile globale de reglementare.

Încercăm să ne apropiem de autoritățile de reglementare în țările în care suntem deja prezenți, dar vom ajunge și acolo unde nu suntem – a concluzionat Alexander Höptner, fost director executiv al bursei germane Börse Stuttgart

BitMEX, șefii executivi și legea

Höptner s-a alăturat grupului 100x în ianuarie, la 3 luni după ce guvernul american a sancționat BitMEX și foștii șefi executivi pentru că n-au implementat măsuri adecvate împotriva spălării banilor și au încălcat regulile CFTC.

Autoritățile americane negociază momentan o înțelegere cu Arthur Hayes, fostul CEO BitMEX. Este posibil ca acesta să se predea luna viitoare, potrivit unui dosar recent adăugat în istanță.

Un alt cofondator BitMEX, Ben Delo, intenționează să apară în New York pentru a depune mărturie în fața curții de judecată. Guvernul SUA a început proceduri de extrădare pentru Greg Dwyer, fost șef al dezvoltării afacerilor.

Exit mobile version