Blockchain.com: tranzacții digitale bazate pe numele de utilizator

Blockchain.com: tranzacții crypto bazate pe numele de utilizator

Siarhei | Adobe Stock

Noua integrare le permite utilizatorilor Blockchain.com să trimită fonduri către portofelele majore – folosindu-se de un simplu șir lizibil de caractere.

Principalul furnizor de portofele electronice al sferei crypto, Blockchain.com, se integrează cu Unstoppable Domains printr-un parteneriat, pentru a simplifica drastic trimiterea de criptomonede între clienții serviciului.

Astăzi, 24 Iunie, Unstoppable Domains a anunțat susținerea față de Blockchain.com, parteneriat prin care le va permite celor 31 de milioane de clienți ai companiei să-și trimită active digitale folosind doar numele de utilizator (adică username) – în locul unei adrese de portofel electronic, formată dintr-un lung șir alfanumeric.

Inițiativa își propune să elimine riscul de eroare umană atunci când fondurile sunt trimise, simplificând major procesul unei tranzacții de la un utilizator Blockchain.com – la altul – și la alte 50 de portofele electronice și exchangeuri susținute de Unstoppable Domains, printre care și Coinbase sau MyEtherWallet.

Integrarea le permite utilizatorilor să trimită crypto-monede precum Bitcoin sau Ethereum, folosind usernameul sau domeniul (precum cel web) – în locul unei adrese de portofel electronic, adesea formată dintr-un șir lung de la 25 până la 42 de caractere alfanumerice. Astfel, utilizatorii serviciului vor fi protejați de eventuale greșeli de scriere sau alte erori asociate.

Odată cu integrarea noastră cu Blockchain.com, va apărea un mesaj de tipul “adresă invalidă” – dacă adresa nu este legată de un portofel electronic – a declarat pentru Cointelegraph Matthew Gould, fondatorul și șeful executiv al Unstoppable Domains

Matthew Gould a spus că nu există o lungime specifică a caracterelor pentru o adresă de portofel:

Vă recomandăm să alegeți un domeniu ușor de citit și de reținut. Ar putea fi vorba de numele sau prenumele utilizatorului, de o poreclă, de numele unei afaceri și așa mai departe

Unstoppable Domains a atins un alt mare obiectiv important: compania a vândut mai mult de un milion de domenii – care sunt emise ca jetoane non-fungibile pe blockchainul Ethereum. Pe lângă trimiterea și primirea fondurilor, aceste domenii NFT sunt utilizate pentru a crea siteuri web descentralizate, pentru a publica conținut și pentru a accesa Web 3.0.

Exit mobile version