Bluzelle (BLZ) a crescut cu peste 20% în 24H, atingând un maxim de $0.47 ȋn 7 zile

Prețul Bluzelle (BLZ) a crescut cu peste 20% în 24 de ore, iar tokenul se tranzacționează acum la 0,4 dolari pe CoinMarketCap.

Bluzelle (BLZ) a crescut cu peste 20% în ultimele 24H | Google

Puncte cheie

Prețul tokenului Bluzelle (BLZ) a reușit să crească ieri cu peste 20% în 24 de ore, pe o piață crypto volatilă, care a fluctuat mult în ultima vreme, cu halvingul Bitcoin tot mai aproape și diverse evenimente geo-politice intense care au afectat piaţa.

Bluzelle este o rețea de stocare descentralizată dedicată creatorilor de conținut.

În momentul redactării acestui articol, BLZ se tranzacționează peste 0,4 dolari, înregistrând o scădere de aproape 8% în ultimele 7 zile pe CoinMarketCap după creșterea importantă menționată anterior.

Capitalizarea de piață a BLZ azi este de aproximativ 171 de milioane de dolari.

BLZ
BLZ

În urmă cu câteva zile, Bluzelle a postat pe contul său oficial de X că utilizatorii se pot conecta cu lumea prin stocare descentralizată cu DePIN.

Echipa subliniază că prin găzduirea nodurilor, utilizatorii pot deveni parte dintr-o rețea globală, câștigând recompense în BLZ.

DePIN a câștigat popularitate în ultima vreme, iar interesul pentru astfel de proiecte a crescut semnificativ.

DePIN presupune utilizarea infrastructurii din lumea reală, precum o rețea wireless, și rularea acesteia cu un sistem bazat pe blockchain. Conform datelor de pe CoinGecko, capitalizarea de piață a DePIN astăzi este de 22,6 miliarde de dolari.

Un manager de portofoliu al fondului digital assets alpha de la VanEck a declarat într-un interviu recent că echipa consideră că proiectele DePIN reprezintă o categorie cu potențialul de a găzdui o aplicație de top cu un miliard de utilizatori.

Utilizatorii ar folosi blockchainuri publice fără să își dea seama neapărat că interacționează cu un produs criptografic.

Ce este Bluzelle (BLZ)?

Bluzelle este o rețea de stocare descentralizată dedicată creatorilor de conținut. Fondată de Pavel Bains și Neeraj Murarka, Bluzelle își propune să rezolve problema fragmentării datelor în domeniul blockchain și DeFi.

Bluzelle oferă securitate ridicată, disponibilitate îmbunătățită și rezistență la cenzură. Indiferent dacă ești artist, muzician, om de știință, editor sau dezvoltator, Bluzelle îți protejează proprietatea intelectuală. Bluzelle nu se rezumă doar la stocarea datelor și fișierelor, ci oferă și oracole și multe altele, fiind special conceput pentru NFT-uri și DeFi.

Produsele principale Bluzelle, toate legate de date, sunt susținute de tehnologia Blockchain Tendermint:

BluzelleNet alimentează întregul ecosistem ca o rețea Proof-of-Stake de 10.000 TPS. Procesul de devenire al unui validator a fost conceput ca un proces ușor, care nu necesită cunoștințe tehnice avansate.

Exit mobile version