BNB Chain finalizează cea de-a 27-a ardere trimestrială a tokenului BNB

Fundația BNB tocmai a anunțat finalizarea cu succes a celei de-a 27-a arderi trimestriale a tokenului BNB de către BNB Chain.

BNB Chain finalizează cea de-a 27-a ardere trimestrială a tokenului BNB

BNB Chain finalizează cea de-a 27-a ardere trimestrială a tokenului BNB | Google

Puncte cheie

BNB a anunțat oficial finalizarea cu succes a celei de-a 27-a arderi trimestriale a tokenului BNB de către BNB Chain. În cadrul anunțului, BNB Chain dezvăluie următoarele detalii importante:

Ce este arderea (burn) de BNB?

BNB este activul digital care alimentează ecosistemul BNB Chain. Acesta acționează ca moneda nativă a BNB Smart Chain (BSC), a opBNB L2s și a blockchainului BNB Greenfield.

De asemenea, BNB servește ca token de guvernare, permițând deținătorilor să efectueze tranzacții cu proiecte construite pe aceste blockchainuri.

BNB a fost lansat în 2017, iar apoi s-a luat angajamentul de a elimina din circulație 100 de milioane de BNB, ceea ce reprezintă jumătate din oferta totală, printr-un proces de burning.

Scopul este de a menține în circulație doar 100 de milioane de BNB. Angajamentul este onorat automat în fiecare trimestru al anului și este calculat conform formulei de ardere automată (Auto-Burn).

Burning-ul automat BNB oferă un proces independent, verificabil și obiectiv, iar cifrele sunt raportate trimestrial. Mecanismul nu este legat de exchange-ul centralizat Binance.

BNB Chain continuă să ardă o parte din taxele de gaz ale BNB Chain în timp real prin intermediul mecanismului Real-Time-Burn.

Anunțul menționează că, spre deosebire de anteriorul Auto-Burn trimestrial, cel din trimestrul 1 2024 și arderile ulterioare au loc direct pe BNB Smart Chain (BSC). Acest lucru se datorează fuziunii în curs de desfășurare a BNB Chain.

Cantitatea echivalentă de BNB va fi transferată către adresa „blackhole”: 0x000000000000000000000000000000000000dEaD.

În ceea ce privește prețul lui BNB astăzi, la momentul redactării acestui articol, BNB se tranzacționează la peste 610 de dolari, cu o creștere de 1% pe CoinMarketCap.

  • Zoom
  • Hour
  • Day
  • Week
  • Month
  • Year
  • All Time
  • Type
  • Line Chart
  • Candlestick

Ce este Pioneer Burn Program?

Pioneer Burn Program elimină permanent din circulație o cantitate de BNB echivalentă cu fondurile pierdute dovedit de utilizatorii eligibili ai BNB Chain. Această sumă este luată în considerare la cifra totală a arderii trimestriale.

Anunțul specifică faptul că, de la introducerea BEP95, doar 210.000 BNB au fost arse prin acest mecanism specific. BEP95 este o propunere Binance Evolution care introduce un mecanism de ardere în timp real pentru BNB Smart Chain (BSC).

BNB Chain este un ecosistem blockchain descentralizat care se concentrează pe oferirea unei infrastructuri puternice pentru economia Web3. BNB Chain oferă o gamă vastă de servicii și promovează, de asemenea, managementul descentralizat, scalarea Layer 2 și diverse soluții inovatoare pentru DeFi.

Fundația BNB se angajează să sprijine elevii din liceele defavorizate prin burse, dezvoltare profesională și coaching pentru a se asigura că aceștia își ating potențialul maxim la facultate și în viață.

Exit mobile version