Bob Lee, fondatorul Cash App, a fost ucis în San Francisco

În timpul dezvoltării și lansării Square Cash în 2013, Lee a fost CTO la Square, care de atunci și-a schimbat numele în Block

Bob Lee, fondatorul Cash App, a fost ucis în San Francisco

În urma unui incident de înjunghiere în San Francisco, Bob Lee, fostul CTO al Square și fondatorul Cash App, a trecut în neființă. Vestea morții lui Lee a fost confirmată în primele ore ale zilei de marți, 4 aprilie.

Bill Barhydt, CEO-ul companiei de portofele crypto Abra, a anunțat trecerea lui Lee prin intermediul Twitter-ului pe 5 aprilie. Barhydt a distribuit și un raport despre deces, care inițial nu l-a identificat pe Lee.

Jack Dorsey a confirmat, de asemenea, vestea despre trecerea lui Lee pe platforma de socializare decentralizată Nostr. O captură de ecran a postării lui Dorsey arată textul: „Este real. Primesc telefoane. Inima mi se frânge”.

În timpul dezvoltării și lansării Square Cash în 2013, Lee a fost CTO la Square, care de atunci și-a schimbat numele în Block. În prezent, această aplicație de plată peer-to-peer este cunoscută sub numele de Cash App și are zeci de milioane de utilizatori.

Lee a lucrat și ca inginer de software la Google între 2004 și 2010, unde a condus dezvoltarea bibliotecilor de bază pentru sistemul de operare mobil Android. De asemenea, a creat cadru de lucru Google Guice.

Exit mobile version