Bogdan Clipici – CSO Stailer | crypto.ro podcast #04

Bogdan Clipici ne povestește despre cum NFT-urile pot ajuta companiile să se dezvolte într-un ritm accelerat

Bogdan Clipici - CSO Stailer | crypto.ro podcast #04

Bogdan Clipici - CSO Stailer | crypto.ro podcast #04

În episodul 4 al podcastului crypto.ro îl avem ca invitat pe Bogdan Clipici, cofondator și Chief Sales Officer la Stailer.

Stailer este o aplicație gratuită pentru programări la saloane și frizerii, care își propune să devină o rețea socială în domeniul frumuseții. Compania este prezentă în România, dar intenționează să se extindă în viitor în Turcia și Ungaria.

Misiunea Stailer este de a facilita programările pentru toate părțile implicate: clienții vor să își găsească următoarea programare mai repede ca niciodată; stiliștii vor să obțină mai mulți clienți; frizerii vor să își crească veniturile; saloanele vor să atragă noi clienți și să-și extindă notorietatea mărcii; etc. Stailer rezolvă această problemă prin conectarea acestor părți împreună prin intermediul platformei lor.

Mai mult decât atât, Stailer a lansat o colecție de 8888 de NFT-uri, reprezentate prin unicorni.

Motivul pentru care au ales unicornul ca „protagonist” al colecției este acela că a reprezentat întotdeauna un simbol al frumuseții, rarității și prosperității – iar din punct de vedere al afacerilor, unicornul reprezintă o companie cu o valoare de peste 1 miliard de dolari.

Asta își dorește Stailer – să valoreze mai mult de un miliard de dolari.

NFT-urile vor fi disponibile pe rețeau Elrond în două versiuni – 1888 de lei (6,42 EGLD) în private sale și 2222 de lei (7,56 EGLD) în public sale. NFT-urile vor fi vândute exclusiv pe site-ul Stailer.

„Valoarea NFT-urilor va fi puternic influențată de valoarea companiei noastre. Dacă ne uităm în ultimii 2 ani de la lansare, compania a crescut în mod accelerat – am trecut de la o idee la o evaluare de 15,7 milioane de euro în 18 luni”, a spus Bogdan.

Câteva beneficii pe care le oferă NFT-urile Stailer:

La momentul de față, 888 de NFT-uri se află în perioada de private sale.

În episodul 4 al podcastului crypto.ro, puteți afla mai multe detalii despre viziunea și misiunea companiei, precum și despre planurile de viitor ale acesteia.

În plus, Bogdan Clipici a împărtășit și părerea sa despre cum criptomonedele ne pot schimba viața în bine și cum această nouă tehnologie poate ajuta companiile să crească mai repede ca niciodată.

Exit mobile version