Browserul Opera integrează serviciile blockchain Elrond pentru a stimula adoptarea Web3

Peste 300 de milioane de utilizatori Opera vor avea acces la tranzacțiile ecologice și rapide ale blockchain-ului Elrond

Browserul Opera integrează serviciile blockchain Elrond pentru a stimula adoptarea Web3

Browserul Opera integrează serviciile blockchain Elrond pentru a stimula adoptarea Web3

Browserul Web3 Opera va integra în curând blockchain-ul scalabil Elrond în browserul său cripto, permițând utilizatorilor să acceseze rețeaua prin portofelul Opera integrat.

Integrarea tehnologiei și tokenurilor Elrond prezintă, de asemenea, un ecosistem impresionant de ESDT-uri și dApp-uri construite în jurul blockchain-ului. Utilizatorii Opera pot accesa tokenurile EGLD native și ESDT-uri de la Holoride, Itheum, Utrust și Maiar DEX, ceea ce îl face o introducere perfectă în Web3.

După implementarea planificată pentru sfârșitul anului 2022, utilizatorii vor putea să trimită și să primească tokenul nativ al Elrond, EGLD, prin intermediul portofelului crypto Opera incorporat – permițându-le să acceseze un blockchain capabil să proceseze 15.000 de tranzacții pe secundă (TPS).

Utilizatorii vor obține, de asemenea, acces la dApp-urile bazate pe Elrond, cum ar fi platforma de tranzacționare globală și automată Maiar Exchange, alături de o multitudine de jocuri play-to-earn (P2E), inclusiv Cantina Royale, Knights of Cathena și Age of Zalmoxis, fără a necesita extensii de browser sau portfele terțe

Integrarea perfectă a lui Elrond extinde și mai mult gama largă de servicii cripto-centrate disponibile utilizatorilor Opera Crypto Browser. O astfel de interoperabilitate devine din ce în ce mai importantă pentru orice proiect care urmărește să îmbrățișeze Web3 și suntem încântați că un alt partener blockchain ni se alătură în misiunea noastră de a accelera evoluția internetului”, a declarat Susie Batt, șef al ecosistemului crypto la Opera.

Lansat în iulie 2020, Elrond se poziționează ca un „internet-scale-blockchain” axat pe accesibilitate, viteze mari de tranzacție, securitate și experiență de utilizator. Acest lucru se datorează tehnologiei inovatoare adaptive state sharding și a algoritmului de consens Secure-Proof-of-Stake (SPoS) al rețelei.

„Abordarea nouă a Elrond asupra algoritmilor de consens și sharding îi permite să obțină performanțe remarcabile în timp ce utilizează cea mai mică cantitate de energie posibilă și fără a se baza excesiv pe hardware de ultimă generație”, a explicat Beniamin Mincu, CEO Elrond Network. „Suntem încântați să accesăm baza vastă de utilizatori Opera pentru a le oferi tranzacții mai ieftine și mai rapide, precum și acces la ecosistemul dapp în plină dezvoltare al Elrond”.

Adăugarea lui Elrond la Opera Crypto Browser este încă un pas pentru a face Web3 mai incluziv și mai prietenos pentru persoanele care folosesc platforma. De la lansarea proiectului în 2018, browserul a integrat, de asemenea, mai multe rețele descentralizate, inclusiv Ethereum, Bitcoin, BNB Chain, Polygon și a anunțat parteneriate cu Pancakeswap, 1inch, NEAR, Solana și altele.

Exit mobile version