Burger King, în colaborare cu Robinhood, oferă clienților active digitale gratuite

Burger King, în colaborare cu Robinhood, oferă clienților active digitale gratuite

Savvapanf Photo | AdobeStock

Lanțul de fast-food Burger King a colaborat cu Robinhood pentru a oferi clienților săi crypto-monede gratuite, oferind un semn convingător că apetitul pentru activele digitale este în creștere.

Între 1 Noiembrie și 21 Noiembrie, clienții Burger King din Statele Unite care vor cheltui peste $5 vor primi crypto-monede gratuite, în principal sub formă de Dogecoin (DOGE), a anunțat compania. Câțiva clienți norocoși vor avea ocazia să câștige un întreg Bitcoin sau Ether. Utilizatorii, pentru a primi recompensa, trebuie să se înregistreze pe Robinhood Crypto și să efectueze achiziția pe aplicația Burger King, pe site-ul web sau în magazin folosind un cod în unitățile participante.

Recompensele vor fi extrase dintr-un fond de premii de 2 milioane DOGE, 200 ETH și 20 BTC. Clienții pot revendica un singur premiu pe zi.

Din perspectiva afacerilor, crypto-monedele devin prea mari pentru a fi ignorate, iar diverse companii experimentează cu active digitale și NFT-uri. Sectorul fast-food a fost deosebit de receptiv în privința adoptării tehnologiei crypto, companii precum Burger King, McDonald’s, Pizza Hut și Taco Bell și-au lansat propriile colecții NFT. 

Active precum Dogecoin au fost, de asemenea, esențiale pentru încorporarea de noi utilizatori pe piața crypto-monedelor. Meme-coinul a cunoscut o creștere parabolică în primele cinci luni ale anului și a creat mii de noi milionari în acest proces. De atunci, hype-ul meme-coinului a migrat la Shiba Inu (SHIB), care a atins recent un nou record istoric și s-a alăturat elitei primelor 10 monede după capitalizarea de piață.

Un hoDler SHIB a investit $3,400 în Shiba Inu (SHIB) în August anul trecut  – acum este un crypto-miliardar doar din această achiziție – activul câștigând 94,278,240% în ultimul an.

Exit mobile version