Burse Axie Infinity pentru studiul activelor digitale în Venezuela

Inițiativa aparține organizației La Guaira Digital, care urmărește să accelereze creșterea și stabilitatea economică a țării

Burse Axie Infinity pentru studiul activelor digitale în Venezuela

DeFi Vader | Adobe Stock

Un candidat la fotoliul de guvernator al Venezuelei a promis că va oferi burse din partea Academiei Axie Infinity pentru cetățenii care sunt interesați să se alăture Centrului de Instruire Tehnică pentru Minerit și Administrare a Activelor Digitale.

José Alejandro Terán, aspiră să ajungă guvernator din partea partidului de guvernământ al țării, el a început inițiativa ca parte a programului La Guaira Digital, care își propune dezvoltarea rapidă și stabilitatea economică a țării.

Acest centru de instruire va oferi bursierilor o formare specializată în studiul NFT-urilor, mineritului și a tranzacționării crypto. Inițiativa va fi susținută de patru entități, și anume Academia Axie Infinity, National Superintendence of Cryptoassets (SUNACRIP), grupul politic Independientes con Terán și de tineretul Partidului Socialist Unit din Venezuela (JPsuv).

Pe lângă inițiativele bursiere de studiu a blockchain-ului, candidatul la funcția de guvernator susține că proiectul său va genera peste o mie de locuri de muncă.

Consider că prin ajutorul acordat tinerilor pentru a-și construi surse multiple de venit, asigurăm stabilitatea economică a familiilor din care fac parte. O să apară o mie de locuri de muncă într-un an, să țineți minte!

Terán a mai promis că instruirea oferită de Academia Axie Infinity va include instalarea și repararea rețelelor, minarea de crypto-monede și tranzacționarea cu monede digitale. Potrivit datelor furnizate de Chainalysis, Venezuela este a șaptea țară în Indexul global de adopție a activelor digitale.

Utilizatorul Twitter @WixSley, într-o postare recentă a descris succint ce a însemnat pentru ea experiența de a fi bursier a Academiei Axie Infinity:

Ceo-ul platformei de investiții în crypto Uphold, JP Theriot, susține că tot mai multe proiecte bazate pe Bitcoin apar în spațiul Latino Amrican.

Potrivit antreprenorului, adoptarea Bitcoin din El Salvador a avut un efect de domino în accelerarea adoptării activelor digitale în regiunile învecinate, inclusiv în Venezuela și Columbia.

Thieriot consideră, de asemenea, că adoptarea blockchain-ului oferă avantaje mai mari țărilor cu economii mai mici, care nu trebuie să aloce resurse imense pentru crearea unei monede digitale interne a băncii centrale (CBDC).

Exit mobile version