Cardano: 23 de pool-uri au pus la stake 1,5 miliarde ADA în 24 de ore

Volumul zilnic al tranzacțiilor pe rețeaua Cardano s-a apropiat recent de pragul de 70 de miliarde de dolari, depășind volumul tranzacțiilor rețelelor Bitcoin și Ethereum

Cardano: 23 de staking pool-uri au pus la stake 1,5 miliarde ADA în 24 de ore

AdobeStock

Un total de 23 de noi pool-uri Cardano au pus la stake aproximativ 1,5 miliarde ADA în 24 de ore. Mișcarea a mărit oferta totală de ADA pusă la stake la aproape 74%. Aceste pool-uri sunt aparent afiliate cu subsidiara Coinbase Bison Trails.

Fiecare staking pool are peste 62 de milioane de ADA în staking pe Cardano și par a fi numite după oameni de știință celebri, conform platformei de analiză pool.pm.

Majoritatea staking pool-urilor au fost finanțate prin intermediul a două portofele balenă, fiecare cu peste 30 de milioane de dolari în staking. Aceste adrese au fost finanțate în urmă cu două luni de către „adresele întreprinderii”.

Platformele nu au o pagină de pornire sau o descriere în metadatele lor, care sunt găzduite pe bison.run, un domeniu înregistrat încă din 2019. Luând în considerare aceste date, pool.pm a speculat că acestea sunt găzduite de Bison Trails.

Bison Trails este o platformă care facilitează pentru dezvoltatori să participe la web-ul descentralizat și să creeze aplicații care se conectează la datele blockchain. Bison Trails a fost achiziționat de Coinbase anul trecut. Compania oferă o infrastructură blockchain „platform-as-a-service”, ceea ce înseamnă că pool-urile pot fi găzduite în numele clienților.

Valoarea totală blocată pe Cardano depășește 300 de milioane de dolari

Creșterea volumului de tranzacții pe Cardano este strâns legată de creșterea valorii totale blocată pe aplicațiile sale descentralizate.

https://twitter.com/crcindex/status/1505922697263390722?ref_src=twsrc%5Etfw

Volumul zilnic al tranzacțiilor pe rețeaua Cardano a fost, la un moment dat, aproape de pragul de 70 de miliarde de dolari, cu mult peste volumul de 15,9 miliarde de dolari al Bitcoin și 3,6 miliarde de dolari al Ethereum. Singurul alt blockchain cu un volum de tranzacții de peste 1 miliard de dolari în 24 de ore este Litecoin, potrivit firmei de analiză Messari.

Volumul tranzacțiilor pe rețeaua Cardano a explodat odată cu ecosistemul său financiar descentralizat, depășind în prezent pragul de 300 de milioane de dolari în valoarea totală blocată, potrivit DefiLlama.

Minswap, un exchange descentralizat de pe Cardano, a devenit recent protocolul DeFi de top pe Cardano după valoarea totală blocată. Alături de acesta se află SundaeSwap, un exchange descentralizat nativ, susținut de cFund, Alameda Research și Double Peak Group. Minswap are o valoare totală blocată de 188 milioane de dolari, în timp ce, SundaeSwap are o valoare înghețată de 113 milioane de dolari.

Charles Hoskinson, co-fondator și CEO al firmei de cercetare și dezvoltare a Cardano, a spus că atunci când vine vorba de valoarea totală blocată în Cardano, „încă n-ați văzut nimic”, deoarece mai multe proiecte așteaptă upgrade-ul Vasil Hard, care va avea loc în iunie.

Exit mobile version