Cardano ar putea crește de aproape 50 de ori, după o creștere de 50 de ori?

Cardano a avut o creștere fulminantă în ultimele 12 luni și pare că drumul spre succes este deja pavat, mai ales că nu prea are concurență

Cardano ADAUSD

Foto: Adobe Stock

Cardano (ADA) a devenit moneda preferată a internauților de ceva vreme, iar acest lucru nu mai este nici un secret. Și are un succes atât de mare pe internet că deja a atins un vârf al căutărilor pe Google din toate colțurile lumii.

Cu toate acestea, se pune întrebarea: „Poate ajunge Cardano să mai crească de 50 de ori, după ce, deja, a crescut de 50 de ori?”.

Sună super-optimist, dar nu este un scenariu care trebui ignorat sau luat în derâdere.

Anul trecut, cam pe vremea aceasta, ADA se tranzacționa cu o valoare de 2,86-3 cenți, iar anul acesta a atins un record al tuturor timpurilor de 1,5 dolari. Deci a înregistrat o creștere de 50 de ori.

În prezent, ADA, se tranzacționeaza la vânzare cu 1,12 dolari și la cumpărare cu 1,15 dolari, iar internauții vorbesc despre o posibilă creștere a acestei monede virtuale până undeva la aproape de 50 de dolari, deci o creștere de înca aproape 50 de ori.

Va reusi Cardano să detroneze Ethereum?

Youtuberul MMCrypto și BigBoy Crypto Ben au avut o discuție extrem de interesantă pe tema Cardano și posibilitatea ca această monedă să ajungă la 50 de dolari. Un alt subiect de discuție a fost și posibilitatea ca aceasta să depășească Ethereum din punct de vedere al capitalizării.

De fapt, secretul pentru o țintă de 50 de dolari per ADA este chiar creșterea capitalizării care va atrage asupra ei toate privirile importante.

În prezent, Cardano are o capitalizare de 36 de miliarde de dolari, în timp ce Ethereum are una care depășeste 170 de miliarde de dolari potrivit, Investing.com.

Pentru a depăși a doua monedă după capitalizate, ADA ar avea nevoie de o majorare a capitalizării de peste 4,5 ori. În acest context, majorarea fabuloasă de capital va veni și cu un preț pe măsură ce va atrage atenția investitorilor care nu vor intra în „sevrajul FOMO”.

Provocarea principală a Ethereum este că vine cu probleme de scalabilitate, precum și cu taxe mari, iar acest lucru va afecta valoarea instituțională care intră în Ethereum.

Toate problemele pe care a doua monedă din piață le are, au fost luate în calcul de Cardano și se pare că ultimul update pe care l-a facut la 1 martie a rezolvat o mare parte din ele. Prin urmare, nu va avea probleme cu scalabilitatea sau securitatea pe drumul anevoios pe care-l are în față.

Pe termen lung, ADA are șansa de a deveni numărul doi după capitalizare. În consecință, experții văd acum o luptă între Cardano și Ethereum destul de asemănătoare cu cea în care era implicat XRP și Ethereum, bineînțeles, înainte ca tokenul Ripple să ajungă subiect de proces pentru cei de la SEC.

Cardano susținută de „cei mari”

Valuta online a avut o puternică susținere și din partea lui multi-miliardarului de la Tesla, Elon Musk, care înainte de lansarea protocolului „Mary” pentru ADA și-a schimbat avatarul de la Twitter postând o furculiță înfiptă în mijlocul șoselei. Mesajul era simplu: Hard forking!

Mai mult, un fond de investiții cu sediul în Dubai a anunțat, zilele trecute, că vinde Bitcoin în valoare de 750 de milioane de dolari și cumpără Cardano și Polkadot.

Prakash Chand, managing director la FD7 Ventures, a declarat despre moneda dominantă că este destul de nefolositoare. Proiecte precum ADA, Polkadot și Ethereum vor valora mult mai mult decât Bitcoin, în următorii ani, crede Chand.

„Proiecte precum Cardano, Ethereum și Polkadon sunt cele care reprezintă viitorul internetului și al Web 3.0”, a punctat acesta, în motivarea renunțării la 750 de milioane de dolari în Bitcoin.

Pe de altă partea, există și investitori care sunt ceva mai conservatori când vine vorba de prețul ADA, la final de 2021. Aceștia văd criptomoneda fiind tranzacționată undeva în jurul a 10 dolari per token.

Exit mobile version