Cardano se menține peste $2 după ce bifează un nou ATH

Cardano se menține peste $2 după ce bifează un nou ATH

Andreas Prott | Adobe Stock

Cardano (ADA) a atins un nou All Time High în data de 15 Mai. După o săptămână plină de evenimente, moneda a trecut pragul de $2. La începutul lunii Mai ADA a marcat un nou ATH, însă după postarea făcută de Elon Musk pe Twitter legată de utilizarea în exces a combustibililor fosili pentru minarea și tranzacționarea Bitcoin, lucrurile s-au schimbat.

 ADA a înregistrat un minim săptămânal de $1.50. Imediat a recuperat pierderea și a bifat un alt record istoric, iar în prezent crypto-moneda se păstrează peste pragul de $2.

Așadar, ADA a avut o creștere de 25% săptămâna trecută, asta după ce a traversat o perioadă remarcabilă. În acest moment, clasamentul arată în felul următor: BITCOIN (1), ETHEREUM (2), BINANCE COIN (3), ADA-USD (4).

Tot mai multă încredere în Cardano (ADA) pe piață

Unul dintre cei mai populari vloggeri și analistul crypto Benjamin Cowen a realizat un sondaj legat de cea de-a treia monedă digitală care va atinge market cap-ul de  $200B. Aproape deloc surprinzător, sondajul a dat câștigătorul: Cardano (ADA) – cu un procent de 57% din cele 10.000 de voturi. Peter Brandt, un alt analist popular în domeniu, poziționează prețul maxim al ADA în acest ciclu de piață la $2.26. 

Următorul update al Cardano promite introducerea de contracte smart pe platformă. Cu siguranță hard fork-ul Alonzo, care va fi lansat luna aceasta, va avea un impact asupra prețului ADA.

Exit mobile version