Caroline Ellison, fosta CEO a Alameda Research, ar fi fost văzută în New York

O fotografie neconfirmată o arată pe Caroline comandând mâncare la o cafenea din New York, stârnind speculații cu privire la întoarcerea ei în SUA

Caroline Ellison, fosta CEO al Alameda Research, ar fi fost văzută în New York

În 4 decembrie, o fotografie intrigantă a circulat pe Twitter. Caroline Ellison, fosta CEO al Alameda Research, a fost văzută comandând cafea în New York.

Potențială observare a lui Caroline Ellison
Caroline ar fi fost văzută în New York

Intențiile viitoare ale lui Ellison sunt învăluite în secret

În urma controversei din jurul FTX și Alameda, au circulat zvonuri că Ellison spera să se îndrepte spre Dubai, oprindu-se în Hong Kong. Deși locul ei actual nu este cunoscut, planurile ei rămân învăluite în mister.

Autism Capital, un utilizator Twitter și autoproclamat „citizen journalist”, a făcut istorie fiind primul care a dezvăluit fotografii care au fost trimise anonim dintr-o sursă necunoscută. El au declarat că:

„Un utilizator susține că a văzut-o pe Caroline Ellison la Ground Support Coffee în West Broad, SoHo, Manhattan, la 8:15. Aceasta înseamnă că nu se află în Hong Kong, se află în New York.

Un reprezentant al cafenelei, Daniel Mentado, a confirmat informațiile conform cărora Ellison a fost în acel local.

Revenirea misterioasă a lui Ellison în Statele Unite după ani de exil a stârnit multe controverse și a generat multe întrebări. În timp ce unii sunt confuzi cu privire la situația ei juridică potențial precară, unii se întreabă dacă ea caută o înțelegere cu autoritățile care va rezolva în cele din urmă afacerea controversată.

Unii au remarcat că biroul procurorului american și biroul FBI din New York sunt la câțiva pași de cafenea.

https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1599552440789266432?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1599552440789266432%7Ctwgr%5E84b9d7e2e7993e0395db0b754796ca9daa934ad4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcrypto.ro%2Fen%2Fnews%2Ftwitter-users-report-seeing-ex-alameda-ceo-caroline-ellison-in-the-big-apple%2F

În orice caz, trebuie subliniat că încă nu au fost găsite dovezi concludente că Ellison din fotografie a fost într-adevăr în acel loc. Unii din comunitatea crypto chiar au călătorit pentru a se întâlni cu alții, în efortul de a obține răspunsul la întrebările lor.

Fondatorul FTX a postat pe Twitter după ce Caroline a fost depistată

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, a fost într-un turneu media pentru a apăra acțiunile companiei, în care neagă orice faptă greșită și, în schimb, dă vina pe conducerea Alameda.

În mod remarcabil, la câteva ore după presupusa observare a lui Ellison, Bankman-Fried a scris pe Twitter că intenționează să se prezinte la o audiere în fața Comitetului pentru Servicii Financiare a Camerei, dar nu până când „a terminat de învățat și de revizuit ce sa întâmplat”.

Exit mobile version