CEO-ul Binance discută despre evoluția conformității și importanța sa pentru viitorul crypto

CEO-ul Binance, Richard Teng, a subliniat importanța respectării reglementărilor pentru a ridica întregul sector crypto la un nivel superior

CEO-ul Binance discută despre evoluția conformității și importanța sa pentru viitorul crypto

CEO-ul Binance discută despre evoluția conformității și importanța sa pentru viitorul crypto | Adobe Stock

Puncte cheie

Directorul general al Binance, Richard Teng, are un mesaj important pentru industria crypto.

Binance a distribuit postarea sa de pe blog prin intermediul platformei X, menționând: „Creștem ajutându-i pe ceilalți.”

Richard Teng își începe mesajul subliniind faptul că industria crypto a intrat într-o fază de dezvoltare și maturizare în care conformarea la reglementări este esențială pentru experiența de utilizator și siguranță, succesul afacerii și o creștere responsabilă.

El explică modul în care Binance a marcat începutul unei noi ere, menționând cum, în 2023, într-o mișcare fără precedent în spațiul blockchain, exchange-ul și-a asumat responsabilitatea pentru toate problemele istorice.

Teng subliniază lecțiile dificile pe care le-a învățat exchange-ul, care le-au permis să traseze calea pentru restul industriei.

De asemenea, Teng precizează că stabilirea standardelor de conformitate pentru sectorul dinamic al crypto și blockchain este doar o parte a ecuației. Cealaltă parte este disponibilitatea și dorința altora de a ajunge la aceste standarde.

„Un val care crește ridică toate bărcile”

Binance a investit masiv în îmbunătățirea programelor și personalului de conformitate și securitate în ultimii ani.

Scopul este de a stabili Binance ca standardul de aur al industriei în aceste domenii și de a deveni un exemplu și pentru alții.

Teng subliniază că exchange-ul este mândru de cultura sa de conformitate, securitate și transparență.

Îmbunătățirile includ următoarele eforturi:

Conformitatea este un efort de echipă, potrivit lui Teng, iar întreaga industrie va ajunge la următorul nivel doar odată ce respectarea reglementărilor și maturitatea sunt adoptate de toți participanții din domeniu.

Teng subliniază proverbul „Un val care crește ridică toate bărcile” și face apel către alți membrii mari din spațiul activelor digitale să acționeze ca o echipă unică atunci când vine vorba de construirea încrederii, introducerea practicilor responsabile și îmbunătățirea transparenței și conformității.

El explică metafora valului crescător, spunând că odată ce un val de schimbări pozitive intră într-o industrie, toți participanții pot beneficia de el.

Teng îi îndeamnă pe colegii să învețe din greșelile Binance, în loc să facă propriile greșeli, deoarece acestea din urmă vor fi mai costisitoare.

„Don’t be the boat quietly waiting for the tide to lift it; be the tide.”

Directorul general al Binance consideră că respectarea totală a reglementărilor este ceea ce industria crypto și blockchain are nevoie pentru a-și menține traiectoria de creștere.

Acesta este singurul mod de a ajuta industria inovatoare și condusă de o misiune să se apropie de obiectivul final de a avansa libertatea financiară și de a îmbunătăți viața oamenilor.

Exit mobile version