Folosind ChatGPT, Crypto Twitter generează boți de tranzacționare, bloguri și chiar muzică

Un nou chatbot poate crea boți de tranzacționare, bloguri și muzică. Acest nou mecanism poate schimba interacțiunea socială

Folosind ChatGPT, Crypto Twitter generează boți de tranzacționare, bloguri și chiar muzică

Folosind ChatGPT, Crypto Twitter generează boți de tranzacționare, bloguri și chiar muzică

Cu ChatGPT, un chatbot de inteligență artificială (AI) lansat recent și dezvoltat de firma de cercetare OpenAI, comunitatea crypto pare să se distreze de minune. Este folosit pentru o varietate de scopuri, cum ar fi ca bot de tranzacționare, pentru a crea articole de blog și chiar melodii.

OpenAI descrie bot-ul ca pe un instrument de interfață lingvistică care poate ține conversații naturale, poate răspunde la întrebări și poate ajuta la construirea aproape a oricărui lucru în cadrul unor parametri specifici.

Un utilizator ChatGPT a postat pe Twitter despre experiența sa, arătând modul în care aplicația a răspuns la instrucțiuni simple prin construirea unui bot de tranzacționare simplu folosind Pine Script, limbajul de programare folosit de software-ul financiar TradingView.

Pentru a satisface cererea altui utilizator, ChatGPT a fost programat să afișeze cele mai recente comenzi pentru perechea de tranzacționare BTC/USDT prin API-ul exchange-ului de criptomonede Binance.

Cu ceva timp în urmă, ChatGPT a fost testat și s-a constatat că programul poate crea un exemplu de contract inteligent. În acest timp, alți utilizatori au descoperit că AI-ul ar putea găsi puncte slabe în contractele inteligente și poate ajuta la remedierea sau exploatarea acestora. Cu toate acestea, oamenii au spus că codul scris de bot nu a fost întotdeauna corect.

Cazuri în care ChatGPT este util

Pe lângă utilizarea tehnologiei AI în scopuri tehnice, Crypto Twitter a folosit-o și pentru activități mai imaginative și chiar comerciale.

Când a fost întrebat de un utilizator Twitter ce trebuie să facă sectorul blockchain „pentru a avea un impact pozitiv asupra societății”, botul a dat un răspuns în cinci părți, enumerând și explicând scalabilitatea, reglementarea, interoperabilitatea, securitatea și adoptarea ca provocări cheie pe care industria crypto trebuie să le abordeze înainte de a putea crea un sistem financiar eficient și sigur.

Mai târziu, utilizatorul Twitter Goose a scris pe Twitter: „ChatGPT vă poate scrie acum teza de investiție în criptomonede”.

Kyle Samani, co-fondatorul firmei de investiții Multicoin Capital, a cerut ChatGPT să scrie o postare pe blog despre cum se vor schimba plățile în criptomonede în viitor. ChatGPT a răspuns cu un text lung care l-a lăsat pe Kyle fără cuvinte. El a postat pe Twitter constatările sale, împreună cu imagini cu răspunsurile botului.

„Plănuiam să fac o postare pe blog săptămâna aceasta despre plăți în crypto,, dar cred că chatGPT m-a învins”, a spus el.

AI-ul a scris apoi un comentariu lung despre modul în care Monero (XMR) „îmbunătățește tehnologia BTC”, potrivit unui utilizator care a raportat rezultatele, care crede, de asemenea, că ChatGPT va scoate din afaceri mulți bloggeri de criptomonede.

Mai multe persoane de pe Twitter au folosit, de asemenea, instrumentul pentru a crea muzică. Omul de afaceri Jay Azhang, care lucrează în Web3, a distribuit pe Twitter un cântec scris de bot despre „pierderea de bani în criptomonede”.

Multe alte exemple de utilizare a ChatGPT au fost distribuite pe Twitter. Acestea includ sfaturi pentru alegerea unui proiect crypto bun și cum să construiești o audiență pentru un proiect NFT. Un utilizator de Twitter numit „brianluidog” a distribuit chiar și un e-mail în care ChatGPT acționează ca un fond speculativ pentru criptomonede și a avertizat utilizatorii cu privire la lipsa lichidității din cauza prăbușirii exchange-ului FTX.

Brianluidog și-a arătat conversația cu botul, pe care l-a întrebat: „Scrie o scrisoarea lunară către investitori pentru un fond speculativ pentru criptomonede care și-a pierdut 99,9% din valoare în noiembrie, deoarece bursa FTX s-a prăbușit”.

Necesitatea de a monetiza ChatGPT

Sam Altman, CEO al OpenAI, a declarat într-un tweet din 5 decembrie că instrumentul este în prezent gratuit, deoarece este o versiune de cercetare, dar s-ar putea să nu dureze mult din cauza cheltuielilor de operare ale programului și că în cele din urmă va trebui să fie comercializat.

Exit mobile version