China va separa NFT-urile de monede digitale printr-o nouă Infrastructură Blockchain

China nu-și dorește ca interdicția pe care a impus-o asupra crypto-monedelor să lase țara în urmă în boom-ul NFT

China va separa NFT-urile de monede digitale printr-o nouă Infrastructură Blockchain

Lucas | Adobe Stock

China plănuiește să stabilească o limită clară între crypto-monede și jetoane non-fungibile – exact cum a făcut și cu eforturile depuse pentru monedele digitale. Guvernul se grăbește să clarifice situația înainte ca interdicția impusă în urmă cu câteva luni să afecteze industria NFT.

Blockchain Service Network (BSN), un proiect chinezesc susținut în mod direct de guvern, lucrează la o infrastructură care să le permită business-urilor și persoanelor fizice să construiască platforme și aplicații pentru a manageria NFT-urile, conform unui articol publicat de South China Morning Post.

Denumirea oficială este BSN-Distributed Digital Certificate (BSN-DDC), iar proiectul urmărește să susțină implementarea NFT-urilor care nu provin din sfera crypto, prin oferirea de interfețe de programare a aplicațiilor pentru dezvoltarea portalurilor, în care moneda tradițională este singura metodă de plată.

Punând accent pe faptul că NFT-urile nu prezintă nicio problemă legală în China, atâta timp cât nu sunt folosite împreună cu Bitcoin sau alte crypto-monede, Yifan He, CEO-ul Red Date Technology, firma care furnizează tehnologia pentru BSN, a spus că infrastructura pe care o construiesc folosește un blockchain deschis, care facilitează guvernanța on-chain.

Chain-urile publice nu pot fi operate în China în mod legal – a transmis He pentru Cointelegraph, adăugând faptul că o infrastructură credibilă și ieftină este la mare căutare în China pentru a păstra în custodie toate aceste NFT-uri. Fără o infrastructură dedicată și națională pentru NFT-uri, acestea nu pot fi păstrate pe chain-urile private – a concluzionat CEO-ul.

Prin activarea unei entități centralizate care să guverneze infrastructura și să intervină în cazul activităților ilegale, Red Date plănuiește să creeze o platformă NFT care este complet separată de profilul crypto-monedelor.

Executivul a subliniat faptul că Red Date lucrează împreună cu toți partenerii DDC pentru a face rețeaua cât mai transparent posibilă, în timp ce respectă legile și reglementările din China. Toate taxele din cadrul rețelei BSN-DDC vor fi plătite în moneda locală.

Vom furniza serviciile companiilor NFT din Hong Kong, ceea ce înseamnă că dacă se realizează afaceri internaționale care implică emiterea NFT-urilor pe teritoriul Chinei, atunci utilizatorii pot să folosească rețeaua BSN-DDC, prin portalul de acces destinat Hong Kong-ului

Embed from Getty Images

Companiile deținute de stat, China Mobile, China UnionPay și State Information Centre sunt doar câteva dintre firmele care susțin infrastructura NFT pe care BSN o construiește. BSN-DDC va integra 10 blockchain-uri, inclusiv o versiune adaptată a Ethereum-ului.

Exit mobile version