Civic (CVC) a explodat cu 80% în 24h, pe fondul integrării Civic Pass cu extensiile pentru tokenuri Solana

Prețul CVC a explodat cu aproximativ 75%-80% în ultimele 24 de ore, imediat după integrarea Civic Pass cu extensiile pentru tokenuri Solana.

Civic (CVC) a explodat cu 80% în ultimele 24 de ore, pe fondul integrării Civic Pass cu extensiile pentru tokenuri Solana | X

Puncte cheie

Civic a postat pe contul lor X că Civic Pass este acum integrat cu extensiile pentru tokenuri Solana.

Extensiile pentru tokenuri oferă funcționalități noi tokenurilor prin intermediul unor progrese tehnologice recente. Una dintre aceste caracteristici importante se numește „transfer hook” (cârlig de transfer) și permite permisiuni avansate pentru urmărirea unui token.

Prin intermediul „transfer hook”-urilor, proiectul a integrat Civic Pass cu extensiile pentru tokenuri, ceea ce înseamnă că datele de identificare pot fi acumulate de un token pe tot parcursul traiectoriei sale prin ecosistem.

Informațiile disponibile, cum ar fi locația, vârsta, dovada umanității și ID-ul emis de guvern, vor fi acum folosite pentru a controla regulile de transfer ale tokenului prin intermediul Civic Pass. Această integrare deschide noi posibilități pentru dezvoltatori.

Ce este Civic (CVC)?

Civic (CVC) este o soluție de gestionare a identității bazată pe blockchain, care oferă atât persoanelor fizice, cât și companiilor instrumentele necesare pentru a controla și proteja informațiile personale de identificare.

Soluția de verificare a identității din cadrul proiectului utilizează tehnologia registru distribuit (DLT) pentru a autoriza utilizarea ID-ului în timp real. Aceasta este utilizată cel mai frecvent pentru partajarea informațiilor cu partenerii Civic, după ce utilizatorul își dă acordul.

Ecosistemul Civic se bazează pe un token utilitar unic, tokenul Civic (CVC), pentru tranzacțiile legate de identitate între participanții Civic, cum ar fi clienții și furnizorii de servicii.

Utilizatorii pot câștiga tokenuri CVC prin îndeplinirea unor sarcini, cum ar fi înregistrarea la un serviciu sau recomandarea platformei către alți utilizatori. Validatori pot câștiga CVC-uri prin validarea documentelor pentru furnizorii de servicii.

Civic a fost lansat în 2018, în urma unei Oferte Inițiale de Monede (ICO) sold-out din anul precedent.

Proiectul tocmai a introdus un card ID fizic:

Prețul lui CVC a explodat după anunțul Civic

Conform CoinMarketCap, prețul CVC a crescut semnificativ, iar la momentul redactării acestui articol, CVC se tranzacționează la aproximativ 0.28 de dolari, cu o creștere de aproximativ 75% în ultimele 24 de ore.

Traiectoria pretului CVC
Traiectoria pretului CVC

Anunțul oficial de pe platforma X detaliază, de asemenea, modalitățile în care pot fi folosite Civic Pass x Extensiile pentru tokenuri:

Activele din lumea reală (RWA), întregul sector a cunoscut o creștere a popularității în urma anunțului recent privind intrarea BlackRock pe piața tokenizării RWA, o mișcare care a marcat o schimbare importantă în sistemul financiar.

Cel mai mare administrator de active din lume, în ceea ce privește activele gestionate, a depus recent un formular la SEC din SUA pentru inițiativa sa numită BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund. Firma folosește Ethereum pentru această inițiativă.

Acțiunile recente ale BlackRock reflectă tendința crescândă de tokenizare a activelor din lumea reală.

Exit mobile version