Coinbase listează astăzi tokenul Shadow (SHDW) pe Solana

Coinbase a anunțat că va adăuga suport pentru tokenul Shadow (SHDW) pe rețeaua Solana (SPL token), iar transferurile vor fi disponibile unde tranzacționarea este acceptată.

Coinbase listează astăzi tokenul Shadow (SHDW) pe Solana

Coinbase listează astăzi tokenul Shadow (SHDW) pe Solana | Google

Puncte cheie

În cadrul unui anunț oficial, Coinbase specifică faptul că va adăuga suport pentru Shadow Token (SHDW) pe rețeaua Solana (SPL token).

Exchange-ul recomandă utilizatorilor să nu trimită SHDW prin alte rețele, altfel fondurile lor pot fi pierdute.

Transferurile vor deveni disponibile în regiunile în care tranzacționarea este permisă. Tranzacționarea este programată să înceapă astăzi, 10 aprilie, în jurul prânzului (ora 12:00 EST) dacă sunt îndeplinite condițiile de lichiditate.

Conform platformei, tranzacționarea perechilor SHDW-USD va fi lansată în faze, odată ce se va stabili o ofertă suficientă a activului. De asemenea, Coinbase a subliniat că suportul pentru SHDW ar putea fi restricționat în anumite jurisdicții acceptate.

Schimbul a listat, de asemenea, adresa contractului rețelei Solana pentru Shadow Token: SHDWyBxihqiCj6YekG2GUr7wqKLeLAMK1gHZck9pL6y.

Un alt detaliu important pe care Coinbase l-a evidențiat în anunțul oficial este faptul că suportul pentru SHDW va veni cu eticheta „Experimental asset”.

Eticheta „Experimental asset” pentru activele experimentale a fost implementată de Coinbase pentru a spori transparența și pentru a ajuta clienții să ia decizii mai informate.

Aceasta se aplică anumitor active tranzacționabile care sunt fie noi pe platformă, fie care au un volum de tranzacționare relativ scăzut comparativ cu piața cripto mai largă a Coinbase.

Despre Shadow Token (SHDW)

SHDW este tokenul utilitar care alimentează ecosistemul Shadow DePIN. Acesta oferă utilizatorilor stocare descentralizată, putere de calcul și orchestrarea rețelei.

SHDW are o ofertă maximă fixă de 200.000.000 tokenuri, garantând raritatea și creșterea potențială a valorii în timp, pe măsură ce cererea pentru serviciile Shadow crește.

Calculul, stocarea și lățimea de bandă sunt aduse în rețeaua Shadow de către Operatorii Shadow care blochează SHDW pentru a-și securiza nodurile și a câștiga venituri în funcție de contribuțiile lor la rețea.

DAGGER alimentează ecosistemul Shadow. Acesta este un hibrid L1/L2 scalabil și eficient din punct de vedere al lățimii de bandă (bandwidth), alimentat de un mecanism de consens personalizat conceput pentru a orchestra sisteme distribuite, a gestiona cantități mari de date stocate în rețele descentralizate și multe altele.

Rețelele DAGGER pot fi implementate ca rețele Layer2 publice fără permis pe orice protocol Layer1 sau ca protocoale Layer1 private pentru uz privat.

Designul votului implicit al DAGGER reduce suprasolicitarea comunicării, rezultând într-o recuperare mai rapidă a datelor și o reducere a costurilor pentru utilizatori comparativ cu alte sisteme descentralizate.

Exit mobile version