Coinbase se listează pe piața bursieră

Coinbase a dezvăluit astăzi depunerea aplicației pentru a deveni o companie publică, listată la bursă

prima91 - stock.adobe.com

În decembrie 2020, Coinbase a declarat că a depus o cerere confidențială către Comisia de Marfuri și Comodități a Statelor Unite (SEC) pentru a deveni o companie publică de clasă A și pentru a se lista la bursă. Coinbase intenționează să își listeze acțiunile pe piața globală Nasdaq, sub simbolul „COIN„.

O declarație de înregistrare pentru aceste securități a fost depusă la SEC dar nu a intrat încă în vigoare. Aceste securități nu pot fi vândute și nici ofertele de cumpărare nu pot fi acceptate până declarația de înregistrare nu intră în vigoare.

Anunțul făcut de Coinbase nu constituie o ofertă de vânzare de securități sau solicitarea unei oferte de cumpărare. Nici nu va exista vreo vânzare de securități într-un stat sau jurisdicție în care o astfel de ofertă, solicitare sau vânzare ar fi ilegală înainte de înregistrarea și calificarea în conformitate cu legile privind securitățile.

Coinbase futures, listate pe FTX exchange

În 22 decembrie, Sam Bankman-Fried, CEO-ul FTX exchange, a anunțat listarea contractelor futures pentru Coinbase, imediat după ce aceștia și-au exprimat intenția de a deveni publici. Tranzacționarea contractelor care imită acțiunile Coinbase a început de la 125$ și a ajuns până la 300$ chiar în prima zi.

În prezent se tranzacționează la 413$ iar zilele trecute graficul a stabilit un maxim local la 445$.

Coinbase se listează la bursă
Prețul acțiunilor Coinbase pe FTX exchange | tradingview.com

Despre Coinbase

Coinbase poate realiza acest lucru numai prin crearea unui sistem financiar mai corect, mai accesibil, mai eficient și mai transparent pentru era internetului. Sistemul acesta trebuie să poată scala și să poată valorifica puterea activelor digitale, construite folosind tehnologia blockchain.

Exit mobile version