CoinFLEX face un efort pentru a înăbuși criticile aduse la adresa noului proiect cu 3AC

Three Arrow Capital, un fond hedge de criptomonede defunct, a fost criticat după ce mass-media a scurs pitch deck-ul exchange-ului

CoinFLEX face un efort pentru a înăbuși criticile aduse la adresa noului proiect cu 3AC

CoinFLEX face un efort pentru a înăbuși criticile aduse la adresa noului proiect cu 3AC

CoinFLEX,  firma de investiții în criptomonede, a depus un efort pentru a-și clarifica planurile de a înființa un nou exchange de criptomonede cu Three Arrows Capital (3AC) în fața criticilor din ce în ce mai mari din rețelele sociale.

CoinFLEX încearcă să înăbușe criticile din rețelele sociale

CoinFLEX a dezvăluit într-un pitch deck scurs pe 16 ianuarie că lucra cu fondul speculativ, acum dispărut, pentru a dezvolta un exchange de criptomonede, numit „GTX”, care se va concentra pe tranzacționarea creanțelor împotriva companiilor falimentare.

CoinFLEX a lansat apoi o postare pe blog pentru a clarifica orice concepții greșite despre informațiile scurse cu privire la viitorul „GTX Exchange”.

Potrivit CoinFLEX numele „GTX” menționat în prezentare nu va fi folosit efectiv, deocamdată funcționează doar ca înlocuitor.

Asemănarea „GTX” cu numele exchange-ului de criptomonede recent dispărut „FTX”, care a fost odată controlat de fondatorul Sam Bankman-Fried, a fost observată de mai mulți membri ai comunității crypto.

CoinFLEX ia în considerare un proces de rebranding

CoinFLEX a declarat că va lua în considerare schimbarea numelui, adăugând că CEO-ul CoinFLEX, Mark Lamb, și co-fondatorul său, Sudhu Arumugam, vor continua să fie activi în noua organizație. 

În al doilea rând, compania a făcut un efort pentru a răspunde preocupărilor ridicate cu privire la proiect, afirmând că crearea noului exchange va fi avantajoasă atât pentru reclamanți, cât și pentru creditorii CoinFLEX.

Orice bani strânși vor fi direcționați către extinderea operațională, sporind valoarea capitalului propriu al companiei pentru acționari și creditori, potrivit CoinFLEX.

„Mai presus de toate, ne angajăm să ne asigurăm că orice decizii și acțiuni luate de CoinFLEX sunt în interesul creditorilor CoinFLEX”, au spus aceștia. 

„Se iau în considerare mai multe căi pentru construirea de locuri/schimburi reglementate pentru aceste active”. În ultimele luni, am făcut progrese semnificative în discuțiile cu autoritățile de reglementare și partenerii din jurisdicții foarte apreciate.”

În plus, compania are în vedere includerea altor clase de active, inclusiv acțiuni și obligațiuni, în oferta nou organizată propusă.

CoinFLEX intenționează să-și reconstituie consiliul

CoinFLEX a menționat că conducerea nu va vota decizia de lansare sau nu a noului exchange . Mai degrabă, a indicat că „consiliul de conducere reconstituit” al firmei, care va fi format din deponenții platformei – proprietarii SmartBCH și deținătorii din seria B, precum și un director independent care va fi ales de deponenții platformei cu aprobarea deținătorilor din Seria B, va lua decizia de a lansa sau nu noul exchange.

Faptul că 3AC în sine a fost o companie care a dat faliment și locațiile fondatorilor săi sunt încă necunoscute i-a făcut pe unii oameni să vadă planurile CoinFLEX de a lansa un nou exchange de criptomonede cu 3AC ca fiind controversate.

Fostul director de inginerie la Ripple, Nik Bougalis, a criticat noua afacere planificată într-un tweet din 16 ianuarie și a numit-o „înșelătorie”, deoarece fondatorii 3AC Su Zhu și Kyle Davies sunt implicați. În plus, Evgeny Gaevoy, CEO al Wintermute, a anunțat într-un tweet că compania sa va „anula” orice investiții făcute pe noul schimb.

Exit mobile version