CoinW listează DOG(RUNE) cu avertisment de risc

Exchange-ul CoinW a adăugat recent $DOG la lista sa de active, iar Gate.io va lista $DOG, de asemenea.

CoinW listează DOG(RUNE) cu avertisment de risc | X

Puncte cheie

CoinW a adăugat recent $DOG pe platformă, generând entuziasm în comunitatea Runes. Leonidas, dezvoltatorul Ordinals și creatorul Runestone, a postat anunțul pe contul său de X.

Followerii lui Leonidas speră ca și alte nume importante din domeniul exchange-urilor, precum Binance și OKX, să listeze $DOG.

CoinW și-a anunțat oficial listarea pe propriul cont de X, menționând și un program de recompense DOG(RUNE). Listarea tokenului a fost programată pentru astăzi, 25 aprilie, ora 7:00 UTC.

CoinW a anunțat oficial listarea unei noi monede: perechea de tranzacționare DOG(RUNE)/USDT pe RUNES Zone. De asemenea, platforma găzduiește un „program de recompense DOG(RUNE)” cu un pool de recompense de 5.000 USDT.

Exchange-ul a adăugat un avertisment de risc pentru moneda menționând că DOG(RUNE) este un activ recent listat, iar prețul său inițial poate prezenta fluctuații semnificative, ducând la pierderi parțiale sau totale.

Utilizatorilor li se recomandă să participe cu precauție și să își evalueze cu atenție experiența în tranzacționarea activelor digitale și toleranța la risc înainte de a lua orice decizie de cumpărare sau vânzare.

CoinW este un exchange centralizat de criptomonede lansată în 2017. Echipa menționează pe site-ul oficial că se bazează pe principiul „împuternicirii tehnologiei blockchain și transformării financiare” și „ajutării utilizatorilor să își crească averea”, optimizându-și constant linia de produse, inovând și conducând noile tendințe în industria crypto.

Listarea $DOG de către CoinW marchează începutul unei noi etape pentru token, care a atras recent multă atenție odată cu creșterea popularității Runes.

După listarea recentă pe CoinW, exchange-ul Gate.io a anunțat și el listarea tokenului $DOG pe platformă. Anunțul a fost făcut pe contul lor de X.

În anunțul oficial, exchange-ul menționează că Gate.io va începe tranzacționarea proiectului Runes $DOG•GO•TO•THE•MOON (DOG) la data de 25 aprilie 2024, la ora 12:00 PM (UTC).

Recent, a avut loc snapshot-ul Runestone pentru airdrop-ul DOG•GO•TO•THE•MOON Rune.

Pe 22 aprilie, snapshot-ul Runestone pentru $DOG a fost activat, iar echipa din spatele proiectului a declarat pe X că acesta este elementul care poate atrage un miliard de oameni către Bitcoin.

DOG stimulează rețeaua Runes

Cele mai recente rapoarte de la Dune arată că pe baza colecției DOG, rețeaua Runes a înregistrat 81% din totalul tranzacțiilor de pe rețeaua Bitcoin marți.

Transaction share
Transaction share

Tranzacțiile standard Bitcoin au reprezentat 19% din total, în timp ce tokenurile BRC-20 și Ordinals s-au clasat pe locurile trei și patru, cu 0,2% și, respectiv, 0,1%.

Runes este un protocol de tokenuri pe Bitcoin dezvoltat de creatorul Ordinals, Casey Rodarmor. Acesta a fost lansat la al patrulea halving pe 20 aprilie și are un impact uriaș asupra lumii Bitcoin. Protocolul Runes a fost deja listat pe exchange-urile OKX și Uniswap.

Spre deosebire de Ordinals, cea mai recentă creație a lui Rodarmor ar putea stimula modelul economic al Bitcoin prin integrarea directă a acestui nou standard pentru tokenuri fungibile în blockchainul Bitcoin.

Exit mobile version