Comunitatea Monero vrea ca Elon Musk să accepte XRM ca plată pentru Tesla

Comunitatea Monero vrea sa-l constrângă pe Musk să accepte XRM ca metodă de plată pentru Tesla

comunitatea monero

Craig Adderley / Pexels.com

Comunitatea Monero a strans 150.000 de dolari ca parte a unei propuneri de adaugare a XMR ca optiune de plata pe site-ul Tesla.

Propunerea vine după ce, Tesla Motors a anunta ca va incepe sa să accepte platile Bitcoin (BTC) pentru masinile sale electrice, iar comunitatea Monero a sugerat ca XMR ar putea fi, de asemenea, o optiune buna de plata.

Dupa ce a publicat propunerea, comunitatea Monero a strans 890 XMR (155.000 dolari) intr-o miscare de a adauga Monero ca optiune de plata pentru Tesla alaturi de Bitcoin.

Cum arată propunerea inaintata de comunitatea Monero

Vom incerca mai jos sa redam cat mai fidel anuntul de pe comunitatea Monero:

CE: Tesla a anuntat ca va accepta Bitcoin ca optiune de plata pentru masinile sale. Aceasta propunere este de a adauga Monero ca optiune de plata pentru Tesla, alaturi de Bitcoin, cerandu-i lui Elon Musk sa accepte plata in Monero pentru trei Testa Model 3.

Daca acesta accepta, cele trei masini vor fi donate catre fundatiile de caritate alese de noi.

DE CE: Majoritatea criptovalutelor existente au blockchain transparent, asta insemnand ca aceste tranzactii au o anumita trasabilitate si pot fi descoperite de oricine si pot deveni subiectul guvernelor straine si a agentiilor de marketing.

Pe de altă parte, fiecare tranzactie cu Monero are un grad ridicat de intimitate pentru fiecare utilizator. Monero este unica printre marile criptovalute, mai ales cand vine vorba de nivelul de protectie pe care-l ofera.

Moneda este cu adevarat descentralizata, in conditiile in care mai bine de 650 de persoane au contribuit la codul sursa. Toti voluntarii au contribuit, in mare parte, fara a fi platiti.

Odata cu anuntul ca Tesla va accepta plati cu Bitcoin, comunitatea Monero s-a gandit ca o optiune la fel de buna pentru plati la achizitia de masini Tesla ar fi si Monero, avand in vedere nivelul ridicat de confidentialitate si securitate a tranzactiilor cu care vine.

In timp ce multi vor sa se laude cu noile lor masini Tesla, optiunea de vizibilitate a achizitiei ar trebui sa fie a cumparatorului.

CINE: Aceasta propunere a incurajat comunitatea Monero sa se organizeze si sa stranga fondurile necesare, in Monero, pentru achizitia a 3 masini Tesla Model 3 si donarea acestora catre trei fundatii din afara SUA.

CAND: Haideti sa strangem aceste fonduri si sa oferim Tesla posibilitatea de a sustine libertatea si confidentialitatea, in timp ce, oferim ceva si organizatiilor noastre de caritate preferate.

CUM: Ne propunem sa-i cerem lui Elon Musk sa accepte Monero ca optiune de plata pentru 3 noi modele de Tesla Model 3 prin intermediul Twitter. Ne bazam pe puterea comunitatii Monero si generozitatea lui Elon Musk sa facem acest lucru realizabil. Va rugam sa ne ajutati prin trimiterea acestui mesaj si incurajarea lui Elon sa promoveze tehnologia esentiala pentru criptomonede.

Pentru a creste gradul de constientizare, folositi hashtagul #Tesla4XMR si cuvantul „Monero” in toate tweet-urile sau mentiunile de Social Media.

Ce conditii impune comunitatea Monero

Legat de organizatiile de caritate acestea ar trebui sa trimita un tweet despre:

Toate tweet-urile vor trebui sa aiba in componenta lor cuvantul „Monero” SI hashtag-ul #Tesla4XRM.

Dupa 21 de zile de la trimiterea acestui mesaj, comunitatea Monero va alege trei dintre aceste organizatii de caritate.

Va rugam sa luati aminte ca organizatiile de caritate nu vor primi masinile decat daca este indeplinit criteriul cel mai important, acela de a-l convinge pe Elon Musk să accepte plata pentru ele in Monero!

DEFINITIA SUCCESULUI: Decizia de a plati cele trei masini cu Monero va depinde de doua lucruri:

  1. Recunoastere din partea lui Elon Musk, in 21 de zile, ca Monero va fi adaugat ca metoda de plata sau ca va accepta plata in Monero pentru cele trei masini.
  2. Acceptarea Monero pentru achizitia de masini in 6 luni

Fondurile adunate nu vor fi platite daca:

Pe langa acestea, mai exista o alta serie de conditii, prin care comunitatea Monero arata ca de fapt o intereseaza reclama si, oarecum, ca a reusit sa-l constranga pe Elon Musk să le accepte doar lor moneda virtuala.

Exit mobile version