Criptomoneda românească Elrond și-ar putea tripla valoarea în 2021

Elrond tocmai și-a lansat eGold, un instrument bazat pe blockchaiun-ul Elrond

Elrond EGLD

Foto: Elrond.com

Elrond, criptomoneda românească, are toate șansele să ajungă la 500 de dolari per unitate până la finele anului, în condițiile în care, acum, se tranzacționează, undeva la 163 de dolari. Mai multe materiale de analiză legate de moneda digitală creată la Sibiu au apărut, în ultimele zile, iar previziunile optimiste vin și după ce CEO Elrond, Lucian Mincu a postat pe Twitter un anunț prin care lansa noul lor blockchain, eGold (EGLD).

Potrivit acestuia, eGold este o platformă blockchain foarte scalabilă, rapidă și sigură pentru aplicații, în noua economie a internetului.

Elrond eGold va opera ca un instrument bazat pe blockchain pentru a asigura o economie digitală transparentă. De asemenea, datorită naturii fără permisiune necesară a lui Elrond, exploratorul eGold este caracterizat ca un instrument esențial care transformă rapid datele în informații.

eGold își va ajuta utilizatorii să își crească încrederea în aplicațiile descentralizate care funcționează prin rețeaua principală a Elrond.

Elrond ar putea ajunge la 500 de dolari

Mai multe platforme de tranzacționare estimează că Elrond va ajunge peste un an, sau chiar până la finele anului curent, undeva la 450 – 500 de dolari, adică să fie de 3 ori mai scump decât în prezent.

Piața criptomonedelor continuă să crească, în contrast cu căderea economică ce s-a înregistrat la nivel global din cauza pandemiei. În acest context, EGLD este una dintre cele mai atractive monede digitale în spatiul cripto, fapt pentru care tot mai mulți învestitori își ațintesc privirile către ea.

Elrond permite dezvoltatorilor, validatorilor și afacerilor să își construiască noua economie a internetului. Astfel că, utilizatorii beneficiază de pe urma caracteristicilor importante, dar și a scalabilității masive, a nivelului ridicat de securitate și a ecosistemului extrem de prietenos.

Potrivit Investing.com, Elrond este pe locul 42 în topul criptomonedelor, la nivel mondial, dacă ne luăm după capitalizare, lucru deloc rău având în vedere că este o monedă digitală mult mai tânără decât cele care o depășesc, după criteriul de departajare, mai sus menționat.

La începutul lui februarie, criptomoneda românească se tranzacționa cu 64 de dolari, și a ajuns până la un vârf de 218 dolari, apoi retrâgându-se spre valoare la care se tranzacționează și astăzi.

Ce spun indicii de analiză

Analizele care folosesc care folosesc indicatorul Fibonacci arată că EGLD ar putea să depășească agresiv nivelul de rezistență de 216 dolari. Criptomoneda românească este văzută ca fiind una cu potențial, mai ales în condițiile în care deja are o capitalizare de 2 miliarde de dolari.

Iar, în ultimele 30 de zile, moneda virtuală și-a menținut trendul ascendent, iar dacă sparge nivelul de 168 de dolari, acesta va fi un semnal serios pentru investitorii care mizează că această criptomonedă va crește până la cotele prezise mai sus.

De asemenea, există și riscul ca trendul să se întoarcă împotriva Elrond, iar în acest caz, moneda digitală va avea de suferit serios din punct de vedere al prețului. Experții avertizează că, dacă acest lucru se va întâmpla, atunci vom vedea EGLD fiind cotată undeva la 90 de dolari.

Alți doi indicatori pe care se bazează investitorii, MACD și RSI nu ajută prea mult în acest caz, pentru că, în cazul Mediei Mobile de Divergență Convergență (MACD), acesta este sub nivelul care ar putea să arate vreo mișcare.

Indexul Puterii Relative (RSI) al Elrond arată că se află într-o poziție neutră, adică, moneda digitală din Sibiu nu este nici supra-vândută, nici supra-cumpărată.

Cei de la Gov.Capital previzionează un preț de peste 423 de dolari pentru aceeași perioadă a anului viitor, potrivit sistemului propriu de analiză. Asta înseamnă că, dacă anul acesta veți investi 100 de dolari, anul viitor, pe vremea aceasta, ați putea avea în buzunar peste 293 de dolari.

Ce spuneau fondatorii despre Elrond

Multe dintre platforme nu apreciază când fondatorii unei criptomonede vorbesc despre prețul acesteia. Iar Beniamin Mincu, cofondatorul companiei Elrond afirma despre aceasta că, în momentul respectiv ( n.r. – februarie 2021) nu este la nici 1% din cât va valora în viitor.

Lunile trecute, Elrond a lansat și aplicația Maiar, asemănătoare Revolut, unde investitorii pot tranzacționa criptomonede.

Exit mobile version