Crypto.com realizează un parteneriat cu Serie A, liga principală de fotbal din Italia

Platforma de tranzacționare a semnat deja parteneriate cu UFC și Formula 1 pe parcursul acestui an

FellowNeko | Adobe Stock

Crypto.com, exchange-ul destinat tranzacționării de active digitale, va fi afișat proeminent în meciurile de fotbal din competiția Lega Serie A, din Italia, în urma unui parteneriat realizat cu conducerea ligii profesioniste.

Crypto.com realizează un parteneriat cu Serie A, liga principală de fotbal din Italia
Parteneriat între Lega Serie A și Crypto.com | Crypto.com

Într-un anunț postat ieri pe blogul lor, Crypto.com vorbește despre cum va prezenta momente cheie din competiția italiană de fotbal, acolo unde este necesar ca tehnologia să îmbunătățească meciul. Mai specific: platforma crypto a încheiat un parteneriat pe mai mulți ani cu liga italiană – parteneriat menit să prezinte golul lunii – dar și să redea momente folosindu-se de video playback, pentru a analiza dacă golurile sunt sau nu legitime (ca în cazul VAR).

Crypto.com a sponsorizat Lega Serie A în campionatul Coppa Italia, în luna Mai – perioadă în care a lansat și un NFT personalizat pentru eveniment. Exchangeul a menționat că plănuiește să emită mai multe colecții de NFTuri, ca rezultat al noului parteneriat.

Conform vorbelor lui Luigi De Siervo, șeful executiv al Lega Serie A Italia, ținta colaborării este de a apropia fanii de fotbal prin tehnologie și informație. El a adăugat faptul că liga italiană de fotbal va dezvălui mai multe inițiative comerciale sau de marketing în lunile următoare – pentru a încuraja interacțiunile din partea fanilor.

Crypto-firmele și companiile blockchain au realizat progrese majore anul acesta prin publicitate în domenii sportive. Multe platforme și-au anunțat parteneriatul cu echipe profesioniste sau amatoare. 

În luna Iulie, Crypto.com a anunțat un parteneriat de 10 ani, pe care a plătit $175 milioane – cu UFC; astfel, brandul lor apare pe echipamentul și îmbrăcămintea luptătorilor. De asemenea, platforma a semnat o înțelegere și cu Formula 1, pe post de sponsor oficial al crypto-monedelor și partener NFT. 

Exit mobile version