Crypto-fond din Dubai vinde Bitcoin pentru a cumpăra Cardano și Polkadot

Crypto-fond din Dubai

Friemann | Adobe Stock

FD7 Ventures, un crypto-fond de investiții din Dubai, Arabia Saudită, cu peste un miliard de dolari în fonduri pe care le manageriază – a anunțat zilele trecute că plănuiește să vândă 750 de milioane de dolari deținuți în Bitcoin.

Vânzarea are loc pe parcursul lunii următoare iar compania plănuiește să folosească fondurile ca să cumpere Cardano (ADA) și Polkadot (DOT).

Mișcarea constă în vânzarea efectivă a monedelor Bitcoin pe care fondul le deține. Ulterior, cu banii strânși, FD7 își va consolida pozițiile în proiecte Altcoin promițătoare, precum Cardano sau Polkadot.

Conform celor dezvăluite de companie, creșterea expunerii la monede Altcoin’s va servi mai bine nevoile clienților FD7. Aceștia caută să-și diversifice portofoliul într-o sferă crypto aflată în continuă expansiune.

În afara faptului că Bitcoin a fost prima crypto-monedă de pe piață și că societatea i-a oferit o direcție ca medium de păstrare al valorii (Store of Value), cred că Bitcoin e destul de nefolositor – a spus Prakash Chand, director al FD7 Ventures

Proiecte precum Cardano, Polkadot sau Ethereum reprezintă fundația unui nou internet – Web 3.0

Cardano și Polkadot

Atât fondatorul proiectului Cardano, Charles Hoskinson, cât și fondatorul Polkadot, Dr. Gavin Wood, sunt considerați a fi doi dintre cei mai sclipitori oameni care lucrează în sfera de dezvoltare a spațiului crypto.

Amândoi fac parte din cei 7 co-fondatori Ethereum.

În misiunile pe care le au acum, atât Hoskinson cât și Wood conduc proiecte care au potențialul de a schimba semnificativ lumea pe care o știm.

Echipa Cardano lucrează la o soluție pe blockchain care servește milioane de persoane fizice din Africa și din alte țări, care nu au acces la o bancă.

Între timp, Polkadot lucrează la un eco-sistem pentru proiecte care doresc să strângă capital într-o perioadă scurtă de timp. Singura condiție este ca proiectul să fie complet descentralizat, pentru un Web 3.0 în care utilizatorii internetului se află în control.

Am fost suficient de norocos să petrec mult timp cu cele mai luminate minți din sfera crypto și sunt pregătit să pariez pe faptul că atât Ethereum cât și Cardano sau Polkadot vor fi mai valoroase decât Bitcoin pe parcursul următorilor ani – a spus Chand.

FD7 Ventures și-a început deja procesul de convertire al monedelor Bitcoin în ADA și DOT și se așteaptă să finalizeze conversia până la finalul lunii martie.

Exit mobile version