Crypto.ro anunță parteneriatul media cu ETH Bucharest Conference & Hackathon 27-30 martie

Suntem entuziasmați să anunțăm un parteneriat media cu ETH Bucharest Conference & Hackathon care are loc la București pe 27-30 martie.

Crypto.ro anunță parteneriatul media cu ETH Bucharest Conference & Hackathon 27-30 martie

Crypto.ro anunță parteneriatul media cu ETH Bucharest Conference & Hackathon 27-30 martie | X

Puncte cheie

Ȋn România, primăvara aduce o experiență crypto unică, ce va avea loc luna aceasta la București.

ETH Bucharest, prima conferință și hackathon Ethereum din România, se va desfășura între 27 și 30 martie 2024.

Evenimentul va reuni developeri din toată lumea pentru a contura viitorul rețelei Ethereum. Pasionaţii din comunitate se vor întâlni pentru a dezbate inovații crypto și pentru a crea o punte către viitor.

Ȋn Bucureşti, developeri, hackeri, contributori, entuziaști, directori executivi, pasionaţi crypto – cu toţii se vor reuni pentru a discuta şi a colabora pe teme din industria Web3.

ETH Bucharest este mai mult decât un eveniment – este o mișcare care se dedică susținerii creativității, ideilor îndrăznețe și conexiunilor valoroase în inima Europei de Est.

Conferința ETH Bucharest va acoperi subiecte cheie din domeniul blockchain:

Puteţi profita de o reducere de 30% la bilete şi vă recomandăm să aruncaţi o privire peste toate evenimentele pe site-ul oficial ETH Bucharest.

Crypto.ro anunţă parteneriatul media cu ETH Bucharest

Crypto.ro, una dintre cele mai importante platformele crypto din România, susţine evenimentul ETH Bucharest.

De-a lungul timpului, am ghidat cititorii noştri prin lumea fascinantă, dar și complexă a industriei crypto, iar acum susţinem event-ul Web3 care va avea loc în curând.

Platforma Crypto.ro a devenit o resursă de încredere de informații din industria crypto pentru peste 10 milioane de cititori din România și din întreaga lume.

Crypto.ro oferă cele mai recente știri din domeniu, alături de resurse educaționale vaste și analize, disponibile în limba engleză și română, urmând să fie adăugate în curând și alte limbi.

Crypto.ro este resursa indispensabilă pentru orice entuziast crypto şi Web3, oferind transparență, încredere și educație în tot ceea ce înseamnă industria crypto.

Suntem mega încântați de evenimentul ETH Bucharest şi vă invităm să participaţi la dezvoltarea inovației Web3 în Europa de Est. Ne vedem acolo!

Exit mobile version