Cum a pierdut un trader aproximativ 78 ETH ($147K) în timpul sezonului memecoin-urilor

Unele dintre tokenurile pe care traderul le-a vândut și-au crescut valoarea în mod dramatic la scurt timp după vânzarea lor

În lumea volatilă a tranzacționării crypto, luarea deciziei corecte la momentul potrivit poate însemna adesea diferența între avere și ruină financiară.

Aceasta a fost realitatea dură cu care s-a confruntat traderul NFT @sighduck în timpul sezonului memecoin-urilor, când mai multe decizii nefericite au dus la pierderi substanțiale.

Chiar mai dureros, unele dintre tokenurile pe care @sighduck le-a vândut cu nerăbdare și-au crescut valoarea în mod dramatic la scurt timp după vânzarea lor.

$TURBO

Primul token în care @sighduck a investit este $TURBO. A cumpărat la $0.0004915 per token la 4 mai, doar pentru a vinde toate deținerile sale $TURBO la $0.0002525 din cauza scăderii prețului în ziua următoare.

Cum a pierdut un trader aproximativ 78 ETH ($147K) în timpul sezonului memecoin-urilor

Această decizie pripită a rezultat într-o pierdere de 24 ETH, aproximativ $46,313.

Mai dureroasă decât pierderea financiară, a fost însă oportunitatea ratată. La scurt timp după ce @sighduck și-a vândut deținerile, prețul $TURBO a crescut vertiginos, multiplicându-se de zece ori în valoare.

$BEN

Tokenul $BEN a fost o altă sursă de regret pentru @sighduck. În ciuda sentimentului că $BEN va crește de 85 de ori în 3 zile, el a vândut deținerile sale o zi după achiziție, rezultând într-o pierdere de 3.94 ETH ($7,272).

Conform predicției sale, $BEN a crescut substanțial în zilele care au urmat vânzării, subliniind încă o dată o oportunitate ratată.

$PSYOP

Când @sighduck a transferat 5 ETH pentru a cumpăra ben.eth, a primit 8.9M $PSYOP. Simțindu-se posibil înșelat, a vândut imediat toate $PSYOP la același preț, fără a câștiga sau a pierde bani.

Povestea nu s-a terminat aici, însă. Într-o temă recurentă de decizii de tranzacționare nefericite, $PSYOP s-a înmulțit de cinci ori în valoare după vânzare.

Acest eveniment a dus la o a doua interacțiune cu $PSYOP unde @sighduck a cheltuit 60 ETH pentru a cumpăra mai multe, dar a vândut după doar 10 minute, temându-se de o altă potențială înșelătorie.

$BILLY

@sighduck a cumpărat $BILLY foarte devreme, iar spre deliciul său, valoarea tokenului a crescut de zece ori de atunci. În loc să vândă și să ia profit, el a continuat să cumpere $BILLY.

În cele din urmă, valoarea lui $BILLY a scăzut, forțându-l pe @sighduck să-și vândă toate deținerile, rezultând într-o pierdere de 2.94 ETH ($7,661).

Multiplele ratări

Pe lângă pierderile substanțiale suferite din $TURBO, $BEN, $PSYOP, și $BILLY, @sighduck a avut de înfruntat și pierderi financiare de la mai multe alte tokenuri. A pierdut 3.45 ETH ($6,371) pe $midwit, 10 ETH ($18,109) pe $AOL, un alt 3.45 ETH ($6,371) pe $FEELS, și încă 0.27 ETH ($515) pe $KIBSHI.

De-a lungul sezonului #MEME, deciziile de tranzacționare ale lui @sighduck au condus la o pierdere totală de aproximativ 78 ETH ($147K). Aproape niciunul dintre monedele #MEME pe care le-a tranzacționat nu a fost profitabil. Povestea lui @sighduck servește drept o lecție valoroasă în lumea volatilă a tranzacționării NFT, subliniind importanța răbdării, a luării deciziilor informate și a gestionării riscurilor.

Exit mobile version