De ce a apărut Matt Damon în reclama Crypto.com?

Starul Hollywoodian dezvăluie motivația din spatele campaniei publicitare controversate, care a atras multe critici după prăbușirea criptomonedelor din 2022

De ce a apărut Matt Damon în reclama Crypto.com?

Matt Damon, starul de la Hollywood, a dezvăluit motivul autentic din spatele participării sale la controversata reclama Crypto.com, care a fost larg ridiculizată după prăbușirea criptomonedelor din 2022.

Într-un interviu acordat presei la premiera celui mai recent film al său, Damon a recunoscut că reclama, în care el apărea într-un peisaj înconjurat de figuri istorice într-o lume digitală, a atras numeroase critici.

Cu toate acestea, actorul a explicat că a participat la campanie în încercarea de a strânge fonduri pentru inițiativa sa de curățarea apei , Water.org.

Potrivit lui Damon, organizația de caritate a avut un an dificil din punct de vedere financiar, iar actorul a decis să-și folosească profilul pentru a încerca să genereze mai multe donații.

Damon a explicat că Crypto.com l-a abordat după ce a aflat despre angajamentul său față de Water.org și a donat ulterior 1 milion de dolari organizației, fără nicio așteptare de publicitate.

„Le sunt foarte recunoscător pentru tot ce au făcut pentru fundația noastră”, a spus Damon.

Reclama Crypto.com a fost lansată în octombrie 2021 și l-a avut în prim plan pe Damon alături de pionierii aviației, frații Wright, și de alpinistul Sir Edmund Hillary. Dar, după o scădere severă a pieței criptomonedelor în 2022, aceasta a atras multe critici.

Damon a devenit de atunci subiectul glumelor, cu comedianți precum Stephen Colbert și emisiuni TV precum South Park care au ridiculizat asocierea sa cu Crypto.com.

Cu toate acestea, Damon rămâne cu conștiința împăcată în privința deciziei sale de a apărea în reclamă, argumentând că a contribuit la strângerea de fonduri vitale pentru organizația sa, Water.org.

„Stau ferm în spatele deciziei mele,” a spus el. „Water.org este o cauză incredibil de importantă și voi face întotdeauna tot ce pot pentru a o susține”.

Exit mobile version