De ziua sa, Trump a promis să asigure viitorul Bitcoin și crypto în SUA

De ziua sa, 14 iunie, Donald Trump și-a reiterat sprijinul pentru criptomonede, promițând un viitor Bitcoin în SUA și ȋncheierea războiului lui Biden împotriva crypto

De ziua sa, Trump a promis să asigure viitorul Bitcoin și crypto în SUA

De ziua sa, Trump a promis să asigure viitorul Bitcoin și crypto în SUA | Adobe Stock

Puncte cheie

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, și-a reiterat din nou sprijinul pentru criptomonede. De ziua sa, pe 14 iunie, a promis să pună capăt războiului lui Joe Biden împotriva crypto.

Într-un discurs, Trump a spus că va pune capăt războiului actualei administrații împotriva activelor digitale și că se va asigura că viitorul criptomonedelor și al Bitcoin va fi făcut în America.

Trump a spus că va menține criptomonedele în SUA, cu o mare parte în Florida.

Promisiunea lui Trump de a face din Florida un hub central pentru criptomonede vine după ce statul a fost numit cel mai bun pentru taxele pe criptomonede din SUA.

Discursul său a avut loc în West Palm Beach, Florida, de ziua sa, când a împlinit 78 de ani.

Ziua alegerilor din SUA este programată pentru 5 noiembrie.

Trump și-a arătat sprijinul pentru minerii Bitcoin și crypto

Recent, Trump și-a arătat sprijinul pentru industria criptomonedelor, întâlnindu-se cu mineri de Bitcoin.

În timpul unei vizite la Mar-a-Lago, mai mulți mineri de Bitcoin au participat la o întâlnire recentă, potrivit lui Matthew Schultz, președintele executiv al companiei de minerit crypto CleanSpark.

STrump le-a spus participanților că iubește și înțelege criptomonedele, adăugând că minerii de Bitcoin ajută la stabilizarea alimentării cu energie din rețea. Willy Woo a abordat, de asemenea, această problemă importantă recent.

Fostul președinte al SUA a spus, de asemenea, că va fi un susținător al minerilor la Casa Albă.

Sprijinul lui Trump pentru mineri vine într-un moment în care minerii de Bitcoin și crypto se confruntă cu reacții negative din cauza unor probleme, inclusiv schimbările climatice și impactul asupra rețelei electrice.

Pe măsură ce industria se confruntă cu reacții negative, națiuni precum El Salvador caută modalități mai inovatoare de a mina Bitcoin.

Țara a folosit energia vulcanică pentru procesul de minerit, arătând beneficiile energiei regenerabile.

Exit mobile version