Decentraland a scăzut cu peste 90% în 2022, în ciuda creșterii volumului de NFT-uri create

În ciuda unei creșteri de 440% a volumului de NFT-uri create, Decentraland a pierdut 90% din valoare în 2022

Decentraland a scăzut cu peste 90% în 2022, în ciuda creșterii volumului de NFT-uri create

Decentraland (MANA), criptomoneda fondată în 2020 de Ariel Meilich și Esteban Ordano, a eșuat în 2022, deoarece nu a reușit să profite de unele dintre schimbările favorabile care au avut loc în ecosistemul său.

Decentraland nu reușește să valorifice progresul de anul trecut 

Moneda digitală a pierdut 91% din valoarea sa în ultimul an, fiind incapabilă să se recupereze de la scăderile severe ale prețurilor cauzate de o serie de evenimente nefericite care au lovit industria criptomonedelor.

MANA: Evoluția prețului în 2022
MANA: Evoluția prețului în 2022

Cele mai recente date de la CoinMarketCap arată că activul digital se tranzacționează în prezent la 0,31049 de dolari și a pierdut 6% din valoare în ultimele șapte zile. Decentraland a întâmpinat și unele dificultăți în ultimele 30 de zile, valoarea criptomonedei scăzând cu 26%.

Decentraland raportează o creștere de 440% a NFT-urilor mintate 

Conform performanțelor sale remarcabile în acest domeniu, platforma de gaming bazată pe metavers pare să fi concentrat cea mai mare parte a eforturilor sale în domeniul NFT-urilor în 2022. 

În raportul său de performanță de sfârșit de an, Decentraland a declarat că a lansat 2,7 milioane de NFT-uri diferite pe platforma sa în 2022, făcând acest număr unic.

Proiectul a înregistrat o creștere de 440% a volumului de NFT-uri create pe rețeaua sa în ultimul an. Decentraland a anunțat, de asemenea, că va încheia 2022 cu un număr unic de utilizatori activi de 1 milion, după ce a înregistrat o creștere de 13% în acea zonă specifică în ultimele 12 luni.

Acestea sunt semne promițătoare pentru un 2023 mai luminos, deși prețul a scăzut brusc, la fel ca și restul pieței criptomonedelor.

Exit mobile version