Dogecoin: AXE a lansat un spray cu crypto-aromă

Dogecoin: AXE a lansat un spray cu crypto-aromă

BBbirdZ | Adobe Stock

AXE urmează să lanseze un număr limitat de spray-uri distribuite gratuit. Colecția se va numi Dogecan, va avea tematica crypto-monedei Dogecoin, iar aroma este descrisă ca având mirosul unui mosc umed.

Popularul producător de produse pentru îngrijirea bărbaților, Axe, va lansa o serie limitată de spray de corp cu tematica Dogecoin, denumit Dogecan

Spray-urile Dogecans vor fi oferite gratuit. Clienții și fanii sunt încurajați să se înregistreze pe site-ul companiei pentru a avea șansa de a primi o cutie. Cu toate acestea, campania de marketing pare a fi indisponibilă fanaticilor crypto-monedei care se află în afara Statelor Unite.

Compania a trimis deja mostre personalităților populare din comunitatea Dogecoin, inclusiv cofondatorului crypto-monedei Billy Markus, popularului cont de twitter intitulat Dogecoin Rise precum și importantului susținător DOGE, muzicianul Lil Mook.

Campania de marketing a fost testată pentru prima dată în aprilie în jurul Zilei DOGE, Axe afirmând că va produce un spray de corp cu crypto-aromă în cazul în care crypto-moneda va depăși valoarea de 1 USD.

În ciuda faptului că moneda nu a atins niciodată prețul de $1, compania a continuat cu campania de marketing, producând spray-ul pentru corp și descriind produsul ca un spray cu aromă de mosc umed. Ambalajul deodorantului include un card pe care scrie:

Mergem pe lună, în acest recipient poți găsi crypto – încrederea de care ai nevoie pentru a ajunge acolo

De la vârful unde DOGEUSD a atins maximul de $0,73 pe 8 mai, prețul așa-zisei crypto-monede preferate a lui Elon Musk a scăzut cu 76,1% pentru a atinge marți prețul de $0,17, potrivit datelor din piață.

În ciuda tendinței descendente a Dogecoin în momentul de față – la sfârșitul celui de-al doilea trimestru al 2021- în piață se poate observa cum volumul zilnic pe DOGEUSD a crescut de aproape 13 ori în trimestrul al doilea pentru a marca aproximativ 1 miliard de dolari în medie.

Axe nu este singura firmă cunoscută care a promovat crypto-moneda meme, compania alăturându-se celor de la Slim Jims, Snickers și Milkyway, care au sărbătorit în mod deschis Ziua DOGE pe 20 Aprilie.

 

Exit mobile version