DOGE depășește $0,7. Elon Musk apare astăzi la Saturday Night Live

Showul de comedie care se va difuza în noaptea aceasta pe CNBC – devine un eveniment care poate mișca piața

Doge Snow | prasadbhatart

Dogecoin, crypto-moneda favorită a miliardarului Elon Musk, auto-intitulat Dogefather, și-a dublat valoarea pe parcursul săptămânii curente.

Prețul DOGEUSD a crescut pe măsură ce entuziasmul și nerăbdarea cresc înainte de apariția lui Musk în cadrul emisiunii de comedie Satuday Night Live.

În timp ce traderii și investitorii din sfera crypto se înghesuie să tranzacționeze paritatea DOGE, casele de pariuri arată că există o șansă de 40% ca prețul activului digital să depășească $1 în timpul emisiunii sau la finalul acesteia – chiar și după ce Musk a avertizat public oamenii să investească cu prudență.

Ce se întâmplă în cadrul emisiunii SNL?

Conform informațiilor deja cunoscute, participanții la emisiune sunt: Elon Musk, Miley Cyrus și The Kid Laroi. Aceștia vor încropi baruri pentru a servi tacos, vor monitoriza mișcările pieței pe ecrane dedicate și vor servi câte un shot de alcool de fiecare dată când cineva menționează DOGE.

Traderii și holderii de Dogecoin din întreaga lume organizează petreceri și grupuri online pentru a urmări împreună apariția lui Elon Musk la Saturday Night Live. Emisiunea se va difuza în direct pe CNBC, postul american de televiziune, la ora 6 dimineața, ora României (sâmbătă spre duminică).

Șeful Tesla a tachinat anticiparea telespectatorilor prin postarea unei poze editate cu el, ceilalți participanți și un câine Shiba Inu, mascota monedei Dogecoin. La scurt timp după postare, prețul DOGEUSDT, citat de Binance, a stabilit un maxim istoric la 74 de cenți.

DOGE depășește $0,7. Elon Musk apare astăzi la Saturday Night Live
Căutările termenului Dogecoin în România | Google Trends

Interesul pieței față de DOGE

Nimic surprinzător asupra faptului că interesul internauților la nivel mondial a crescut treptat încă din luna Februarie, de când Musk a început să creeze entuziasm în jurul monedei.

Dar o statistică surprinzătoare este interesul românilor față de Dogecoin. Conform Google Trends, căutările pentru termenul Dogecoin se află în prezent la maxim istoric. Românii sunt mai interesați ca niciodată de aceste subiecte – Ce este Dogecoin? De ce crește DOGE așa mult? De ce vorbește Elon Musk despre Dogecoin atât de des?

Doge ar putea fi crypto-moneda mea favorită. E destul de mișto

De atunci, șeful Tesla a postat pe contul său oficial de twitter numeroase referințe și glume legate de Dogecoin. O parte dintre acestea au fost acoperite de crypto.ro și se pot vedea printr-un click pe tagul Dogecoin.

Exit mobile version