Dogecoin: mai popular ca niciodată, însă tranzacțiile au atins cel mai scăzut nivel din 2017

Cel mai mare operator de cinematografe din lume, AMC Entertainment, și-a dezvăluit planul de a accepta Dogecoin ca metodă de plată pentru filmele sale, până la sfârșitul anului 2021. Platforma de tokenizare imobiliară RedSwan - acceptă DOGE

Charnsitr | Adobe Stock

În această săptămână, mai multe companii au anunțat adoptarea Dogecoin, inclusiv Robinhood, care a confirmat că va lansa o nouă funcție de portofel criptografic, sprijinind depozitele și retragerile DOGE.

Achiziționarea a $384 de milioane în imobiliare cu Dogecoin

Pe 22 septembrie, RedSwan, o platformă comercială de tokenizare imobiliară, a anunțat că va accepta plata în Dogecoin pentru două oferte imobiliare. Compania oferă spre vânzare apartamente în două zgârie-nori, pentru o valoare totală de $384 milioane.

Dogecoin este pe punctul de a evolua de la o monedă meme, la utilizare instituțională și tranzacționare legitimă – a declarat Ed Nwokedi, CEO RedSwan

Cele două oferte imobiliare digitale, denumite APLO și LHOK, necesită investiții minime de $1,000 – aproximativ 4447 DOGE la momentul redactării – oferind o dobândă anuală de 26%, respectiv 19%.

În aceeași zi, Adam Aron, CEO al AMC Entertainment, a realizat un sondaj cu participarea a 140,000 respondenți pe Twitter, întrebând comunitatea dacă ar trebui să sprijine plata biletelor prin DOGE până la sfârșitul anului. Dintre cele patru opțiuni Da, cu siguranță a primit 68,1% dintre voturi

În urma sprijinului copleșitor pentru DOGE în cadrul sondajului, Aron a spus apoi:

Clar că AMC ar trebui să accepte Dogecoin. Acum trebuie să ne dăm seama cum să o facem. Rămâneți la curent!

Niveluri scăzute de tranzacții

În ciuda hype-ului, nivelul tranzacțiilor DOGE a scăzut la minime neînregistrate din Decembrie 2017.

Conform datelor furnizate de BitInfoCharts, numărul tranzacțiilor zilnice cu DOGE a scăzut sub 16,000 pentru prima dată în patru ani. Cifra oferă un contrast puternic cu numărul tranzacțiilor din Aprilie, când era de 140,000 de tranzacții în 24 de ore.

Numarul tranzacțiilor pe Doge în 24 ore
Grafic istoric cu tranzacțiile Dogecoin | BitInfoCharts

Lipsa activității on-chain se reflectă și în prețul și capitalizarea de piață a Dogecoin. Prețul a scăzut cu 69% față de maximul său istoric de $0,73, la jumătatea lunii Mai – până la $0,22 la momentul redactării.

Exit mobile version