Dogecoin: shorturi lichidate în valoare de $20 milioane, listare pe Coinbase Pro și tweet Elon Musk

Prețul Dogecoin a crescut astăzi cu peste 25% de la minimul de 35 de cenți, valoare citată de Binance. Peste $16 milioane sub formă de poziții de short – au fost lichidate într-o singură oră, în timp ce DOGEUSD s-a apropiat de prețurile pe care le-a tranzacționat înainte de prăbușirea pieței.

Dogecoin: shorturi lichidate în valoare de $20 milioane, listare pe Coinbase Pro și tweet Elon Musk
Total Liquidations | bybt.com

Coinbase a anunțat marți noaptea listarea Dogecoin pe platforma dedicată traderilor – Coinbase Pro – provocând o creștere rapidă în capitalizarea totală a monedei. Aceasta a ajuns din nou pe locul 6, între Ripple și Cardano, însumând un total de $52 de miliarde.

Dogecoin, poziționat pe locul 6 în topul crypto-monedelor | CoinMarketCap

Listarea Dogecoin pe Coinbase și Short Squeezeul care a avut loc

Prețul crypto-monedei a crescut azi de la 35 de cenți la 45, stabilind astfel o creștere totală de 27,7%, în mai puțin de 24 de ore.

Din mesajul postat de Coinbase pe blogul lor, reiese că depozitarea monedelor DOGE s-a putut efectua imediat de la momentul anunțului.

Odată ce se ajunge la o cantitate suficientă de DOGE pe platformă, tranzacționarea pentru paritățile DOGE-USD, DOGE-BTC, DOGE-EUR, DOGE-GBP și DOGE-USDT va fi lansată în trepte: inițial post trading, apoi limit trading iar în cele din urmă – tranzacționarea completă

Total Liquidations | bybt.com

Elon Musk lovește din nou… pe twitter

Șeful Tesla a reînnoit expunerea la Dogecoin pentru o mulțime de internauți – prin postarea unei alte poante pe twitter. De data aceasta, memeul cuprinde arhi-cunoscuta mascotă Shiba Inu, îngrămădită la un birou din anii ‚80, însoțit de descrierea:

Trebuie să-mi păstrez pasiunea ascunsă de public sau voi fi înlăturat social

De asemenea, Elon Musk a redistribuit o poantă veche pe twitter, sub mesajul postat de Coinbase, mesaj care descrie câinele DOGE, sub forma unei furtuni de nisip, care acoperă un oraș, așezământ ce semnifică sistemul financiar existent.

Exit mobile version