Tranzacții în spațiu cu Dogecoin. SpaceX acceptă DOGE ca metodă de plată

Moon Mission | Dogecoin

Elon Musk a postat astăzi într-un mesaj pe twitter:

SpaceX lansează satelitul DOGE-1 pe Lună anul viitor

  • Misiunea a fost plătită în Doge
  • Prima crypto-monedă în spațiu
  • Primul meme în spațiu

To the mooooonnn!!

SpaceX, compania americană a miliardarului Elon Musk, va lansa DOGE-1 – o misiune cu scopul de a trimite monede Dogecoin în spațiu. Misiunea este programată pentru lansare în primele luni ale anului următor. Dogecoin a fost folosit pentru a plăti integral transportul galactic.

Geometric Energy Corporation a anunțat ieri misiunea finanțată cu DOGE. Costul total sau numărul de monede digitale care a fost plătit – nu se cunoaște.

DOGE-1 constă într-un satelit cubic, atașat unei rachete Falcon9. GEC spune că încărcătura va putea realiza tranzacții din spațiu cu adresele blockchain localizate fizic pe Pământ.

Tom Ochinero, președintele Departamentului de Vânzări Comerciale al SpaceX, a declarat:

Misiunea va demonstra cât de utile sunt crypto-monedele în spațiu și va stabili o fundație a viitorului comerț interplanetar

Suntem nerăbdători să lansăm DOGE-1 pe Lună! – a mai adăugat Ochinero

Planul SpaceX – anunțat în avans de Elon Musk

SpaceX literalmente va pune Dogecoin pe Lună – a postat Musk în 1 Aprilie 2021 pe twitter

Prima asociere dintre Dogecoin și Lună a fost postată de miliardarul american pe contul său oficial de twitter, în 24 Februarie.

Anunțul a fost postat cu o lună înainte ca Elon, auto intitulat Dogefather, să-și facă apariția în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Prețul activului digital a scăzut sub 50 de cenți din cauza contextului nu tocmai favorabil pe care moneda l-a avut la SNL .

Graficul Dogecoin din ultimele 30 de zile

Tranzacții în spațiu cu Dogecoin. SpaceX acceptă DOGE ca metodă de plată
DOGEUSD, ultimele 30 de zile | Nasdaq

Istoric vorbind, în cazul în care prețul continuă să scadă, cumpărătorii tind să intervină puternic în urma unei corecții cuprinse între -60% și -80%. Adică între 15 și 30 de cenți, în cazul de față.

Exit mobile version