Dogecoin va fi adăugat pe Coinbase. Exchangeul raportează un trimestru profitabil

Ascannio | Adobe Stock

Coinbase și-a publicat astăzi raportul câștigurilor pentru primul trimestru al anului (Q1 2021). Exchangeul american și-a atins obiectivele propuse în luna Martie.

În scrisoarea adresată investitorilor, Coinbase precizează că îndeplinirea obiectivelor a fost posibilă mulțumită listării la bursă și trendului ascendent al pieței crypto, care a crescut considerabil numărul de utilizatori ai platformei.

Acesta este primul raport al veniturilor pe care compania l-a publicat după mult așteptata listare pe Nasdaq, din 14 Aprilie. În urma anunțului făcut, acțiunile COIN s-au apreciat cu peste 7%.

Dogecoin va fi adăugat pe Coinbase. Exchangeul raportează un trimestru profitabil
COIN, o oră | tradingview

De asemenea, în raportul estimărilor, Coinbase specula că va atinge un volum total de tranzacționare de $335 miliarde – un alt obiectiv îndeplinit. Față de ultimul trimestru, Coinbase s-a bucurat de o apreciere de 275% a volumului. Din totalul de $335 de miliarde:

13 milioane de utilizatori noi pe Coinbase

Mulțumită trendului bullish al activelor digitale, Coinbase a beneficiat de un surplus de 13 milioane de noi utilizatori în primul trimestru al anului. Numărul userilor verificați a sărit de la 43 de milioane – la 56.

Brian Armstrong intenționează să listeze Dogecoin

Exchangeul încă nu susține tranzacționarea DOGEUSD, moneda a cărui preț s-a apreciat semnificativ astăzi, după ce Elon Musk a postat din nou un mesaj pe twitter cu privire la eficiența tranzacțiilor.

Brian Armstrong, CEO Coinbase, a spus că plănuiește să schimbe acest lucru și că Dogecoin va fi listat în următoarele două luni:

Muncim foarte mult și ne gândim constant cum să accelerăm integrarea anumitor active digitale, inclusiv DOGE

Coinbase a mai adăugat faptul că va aloca mai multe resurse pentru integrarea rapidă a monedelor. Printre măsurile pe care le vor aplica, se numără: verificarea mai rapidă a clienților, îmbunătățirea securității și distribuirea resurselor de integrare către echipele de dezvoltatori din spatele crypto-monedelor vizate.

Exit mobile version