DREP, criptomoneda care a crescut în ultimele 4 ore cu 11.500%

DREP și-a anunțat investitorii că o oră înainte de explozia de preț, dacă sunt pregătiți să ajungă pe lună

DREP

În urmă cu două săptămâni oficialii Decentralized Reputation System (DREP) făceau un anunț pe Twitter legat de o supriză pe care o aveau pentru cei care au investit în criptomoneda lor. Pe atunci, criptomoneda DREP nu valora decât 1,6 cenți. Iar după anunțul respectiv, care avea legatură cu un nou update pe care urma să-l aibă rețeaua, aceasta a crescut cu aproape 20%.

Cum era normal, fiecare companie care anunță un update legat de tokenul și rețeaua proprie înregistrează o creștere substanțială față de zilele obișnuite. După respectivul anunț, când a trecut de 1,9 cenți, acesta era cota record pe care o atinsese criptomoneda la vremea aceea. Dar surpriza avea să vină de abia după.

Pe parcursul ultimei luni, datorită altor vești care au venit dinspre creatorii criptomonedei, aceasta a crescut cu peste 107%.

Cu toate acestea „mega-produsul” cu care se lăuda echipa DREP făcea parte dintr-o linie de produse mai mare, DREP 2.0, ce fusese lansată în februarie. Cu upgrade-ul 2.0, DREP trece de la seturi de instrumente blockchain fără prea mare stres către DeFi Credit Protocol.

DREP, upgrade-uri peste upgrade-uri

În plus, ca parte a upgrade-ului, tokenul DREP are beneficiază și el de o nouă îmbunătățire printr-o înlocuire de token care ar putea dura până la 6 luni. Sub acest upgrade, tokenul DREP va deveni soluția principală pentru plata taxelor și evaluarea întregii rețele DREP.

DREP își ajută utilizatorii să cuantifice și să-și monetizeze valoarea reputației. Blockchain își propune să abordeze problema știrilor false și a identificării digitale, care este răspândită pe internet. Astfel, pe măsură ce simbolul DREP are un rol mai central în rețeaua credit-date, cererea sa va crește, de asemenea.

DREP nu este singurul blockchain care beneficiază de un upgrade. Cardano a crescut, de asemenea, după ce și-a anunțat actualizarea cu succes Mary, mai ales că, și această criptomonedă este descentralizată 100% începând de ieri. Numai că în cazul ei, evoluția nu a fost așa spectaculoasă.

DREP a crescut exponențial

Deși nu a apărut nici o știre despre această criptomonedă astăzi, graficul acesteia a vorbit de la sine. Așa se face că de dimineață, la orele 6.55, DREP valora un infim 2,6 cenți iar în numai 5 minute, aceasta a sărit la 2,99 dolari, creșterea fiind de peste 11.000%.

Pe parcursul orelor următoare, traiectoria acesteia s-a mai temperat puțin oscilând între 2,65 și 2,9 dolari, iar la ora la care scriem acest material DREP se tranzacționează cu 3,05 dolari ceea ce înseamnă că a crescut cu 11.500%.

Pe la ora 6.00, de pe contul de Twitter al rețelei s-a dat următorul mesaj: „Mai este doar o oră? Sunteți pregătiți să ajungem, pe lună?”. Se pare că nu s-au înșelat când au făcut acest anunț pentru că, în momentul de față, DREP este criptomoneda cu cea mai mare creștere care a fost înregistrată nu numai astăzi, dar și pe parcursul întregii săptămâni.

 

Ca să vă faceți o idee, în ultima săptămână a crescut cu 13.140%. Și se pare că parcursul acestei criptomonede nu se oprește aici…

Exit mobile version