El Salvador: Președintele Bukele prezice o creștere la $100,000 pentru Bitcoin

În viziunea sa, Bukele este de părere că creșterea va alimenta și cele două inițiative ale El Salvadorului: Orașul Bitcoin și “obligațiunile vulcanice”

El Salvador: Președintele Bukele prezice o creștere la $100,000 pentru Bitcoin

mehaniq41 | Adobe Stock

În 2 Ianuarie, președintele salvadorian Nayib Bukele a împărtășit cinci predicții bullish cu privire la performanța Bitcoin pentru anul 2022.

Anul trecut, El Salvador a devenit prima țară din lume care a adoptat Bitcoin ca monedă de schimb, sub conducerea președintelui Bukele, drept contramăsură împotriva inflației alarmante care s-a instaurat pe teritoriul țării. De la data legalizării, președintele a achiziționat 1,370 de monede BTC pentru trezoreria statului și a investit profitul nerealizat în proiecte de infrastructură, printre care spitale și școli.

Președintele Bukele a prezis faptul că alte două țări se vor alătura El Salvadorului în 2022, adoptând Bitcoin pe post de monedă de schimb. În același an, el se așteaptă ca Bull Market-ul să împingă prețul activului digital până la $100,000.

Bukele prevede o explozie în cerere pentru inițiativele El Salvadorului – și anume Orașul Bitcoin și obligațiunile vulcanice. După cum am raportat în trecut, președintele își dorește un oraș cu zone rezidențiale, centre de shopping, restaurante, porturi, toate construite în jurul Bitcoin.

Conform lui Bukele, Orașul Bitcoin va comercializa construirea anul acesta, referindu-se la dezvoltarea planului de infrastructură pentru obligațiunile în valoare de $1 miliard, pe care dorește să-i strângă. Odată cu acest plan de dezvoltare, președintele mai prevede și o cerere masivă pentru obligațiunile vulcanice.

Bukele mai prezice și că Bitcoin va deveni o problemă majoră în timpul alegerilor din Statele Unite, care au loc anul acesta, și le-a transmis urmăritorilor săi de pe twitter să fie atenți la o surpriză uriașă care va apărea la Conferința Bitcoin din 2022.

Exit mobile version