El Salvador cumpără 21 de Bitcoin, sărbătorind astfel 21 Decembrie 2021 (21.12.21)

Achiziția monedelor Bitcoin a devenit o modalitate de a sărbători diferite ocazii, conform țării central americane

El Salvador cumpără 21 de Bitcoin, sărbătorind astfel 21 Decembrie 2021 (21.12.21)

Igor Faun | Adobe Stock

Guvernul din El Salvador continuă să celebreze zilele importante prin achiziția și mai multor monede Bitcoin, ținând cont de faptul că președintele Nayib Bukele a anunțat cumpărarea a 21 de monede BTC.

În valoare de peste $1 milion la data editării acestui articol, ultima investiție a El Salvadorului în activul digital este menită să sărbătorească ultima zi de 21, a anului 21, în secolul 21, și să comemoreze raritatea monedei Bitcoin, datorită supply-ului finit de 21 de milioane de monede care se pot afla în circulație.

De asemenea, președintele a observat că suprafața El Salvadorului se raportează la aproximativ 21,041 de kilometrii pătrați, care nu este o coincidență la adresa faptului că El Salvador este prima țară din lume care a adoptat Bitcoin drept monedă de schimb.

Achizițiile Bitcoin devin ușor-ușor o modalitate de a sărbători diferite ocazii și de a juca în jurul numerelor magice, cu semnificație, încă de când guvernul a cumpărat primele 200 de monede la începutul lunii Septembrie.

În 26 Noiembrie, El Salvador a sărbătorit Black Friday, cumpărând 100 de monede BTC la aproximativ $54,000, acumulând astfel un total de 1,220 de monede.

Guvernul salvadorian a făcut în luna Octombrie o achiziție masivă de 420 de monede Bitcoin, la scurt timp după ce Sam Bankman Fried a strâns investiții de $420 de milioane din partea a 69 de investitori. Aparent, ambele entități au folosit numărul 420 pentru a face referire la cultura canabis, un slang pentru marihuana.

Exit mobile version