El Salvador va folosi profiturile generate din Bitcoin pentru a construi un spital veterinar

El Salvador va folosi profiturile generate din Bitcoin pentru a construi un spital veterinar

Friends Stock | Adobe Stock

Președintele statului El Salvador, Nayib Bukele, a anunțat că intenționează să investească o parte din profiturile generate din tranzacționarea monedelor Bitcoin, în valoare de $4 milioane, în construcția unui nou spital veterinar în capitala San Salvador.

În timpul unei discuții pe twitter, Bukele a dezvăluit că trustul Bitcoin operat de stat – deține în prezent un profit de $4 milioane.

Bukele a anunțat că o parte din aceste fonduri vor fi investite în construcția unui spital veterinar cu patru săli de operații, patru clinici de urgență, 19 birouri și o zonă de reabilitare. El a adăugat:

Am decis să investim o parte din acești bani în construcția unui spital veterinar pentru prietenii noștri blănoși!

Bukele a spus că spitalul veterinar din El Salvador va fi capabil să efectueze pe zi:

Cum au reacționat cetățenii din El Salvador?

Știrea a generat reacții mixte în comunitate. Mulți salvadorieni au sugerat că aceste fonduri puteau fi utilizate mult mai productiv.

Un utilizator de pe Twitter a spus că ar fi mai bine ca banii să fie investiți în îmbunătățirea unităților medicale existente în toată țara, adăugând că multe spitale și unități sanitare trebuie îmbunătățite. Alții au criticat guvernul pentru că nu a investit în infrastructură în afara capitalei El Salvador.

Exit mobile version