Elon Musk crește din nou interesul pieței față de Dogecoin

Musk se pregătește de apariția la showul american Saturday Night Live, găzduit de NBC. DOGE a crescut peste 30%

The Dogefather | prasadbhatart

Dogecoin, crypto-moneda creată inițial sub forma unei glume, devine din ce în ce mai populară mulțumită miliardarului american. Musk va avea o apariție specială în cadrul emisiunii Saturday Night Live, în care va vorbi despre aceasta.

Într-un mesaj postat astăzi pe twitter, Musk s-a portretizat drept Dogefather (tatăl monedei DOGE) și a anunțat apariția sa la showul de televiziune din 8 Mai.

Când vine vorba de entuziasm față de Dogecoin, Elon Musk este cunoscut pentru loviturile de PR pe care le-a făcut în repetate rânduri. Postările lui de pe rețelele de socializare au cauzat de cele mai multe ori o creștere semnificativă a prețului.

Un scenariu familiar a avut loc în urmă cu câteva ore, când susținătorii Dogecoin au beneficiat de o apreciere de peste 30%, mulțumită publicității pe care mogulul mașinilor electrice a făcut-o.

Elon Musk și promisiunea sa față de Dogecoin

Odată cu ultima corecție afișată de Bitcoin, DOGEUSD a suferit o scădere de peste 60% de la vârful din 20 Aprilie, până la punctul de minim stabilit cu 5 zile în urmă: $0,16.

Ultima creștere majoră a fost cauzată tot de Elon, care a promis că literalmente va pune Dogecoin pe lună prin intermediul SpaceX, una dintre companiile sale.

De la precedenta analiză dedicată DOGEUSD, prețul s-a apreciat cu peste 150%, fiind susținut atât de o comunitate devotată, cât și de o mulțime de influenceri de pe rețelele de socializare.

Elon Musk crește din nou interesul pieței față de Dogecoin
DOGEUSDT, 4 ore | tradingview

În graficul de mai sus, decupat pe un timeframe de 4 ore, se poate observa cu ușurință creșterea de peste 30% pe care DOGE a avut-o astăzi. Aceasta s-a oprit în vecinătatea nivelului orizontal de 35 de cenți, zonă de supply pentru graficul DOGE.

Este foarte probabil ca anunțul pe care Elon Musk îl va face în 8 Mai la showul Saturday Night Live – să cauzeze o altă creștere majoră a prețului – însă până atunci DOGE poate continua să consolideze în jurul a 30 de cenți.

Exit mobile version