Eminem și Snoop Dogg au lansat un videoclip muzical în colaborare cu BAYC

Duo-ul a susținut premiera mondială a piesei în timpul ApeFest 2022

Eminem și Snoop Dogg au lansat un videoclip muzical în colaborare cu BAYC

Eminem și Snoop Dogg au lansat un videoclip muzical în colaborare cu BAYC

Pe 24 iunie, Snoop Dogg și Eminem au lansat o piesă intitulată „From the D 2 the LBC”, care prezintă în mod activ colecția NFT Bored Ape Yacht Club. Bored Ape #6723 al lui Snoop Dogg și Bored Ape #9055 al lui Eminem apar foarte des în videoclipul muzical foarte stilizat și animat.

Se știe că ambii rapperi sunt implicați în proiectul BAYC și chiar au participat la ApeFest 2022 în perioada 20-23 iunie.

ApeFest este un festival anual găzduit de Bored Ape Yacht Club pentru deținătorii de Bored Ape și Mutant Ape. Primul ApeFest a avut loc în octombrie 2021 și a fost un succes uriaș.

Duo-ul a susținut premiera mondială a piesei în timpul ApeFest 2022 la Pier 17 din New York. Colaborarea și premiera au fost ținute secrete pentru public, la fel ca majoritatea invitaților la eveniment. În cele din urmă, ApeFest 2022 a prezentat artiști precum Timbaland, Lil Baby, Haim, Questlove, Future, Lil Wayne și desigur, Eminem și Snoop Dogg.

Atât Snoop Dogg, cât și Eminem au expunere la BAYC, deoarece artiștii își promovează în mod vizibil NFT-urile Bored Apes pe Twitter. Poza de profil de pe Twitter a lui Eminem este același Bored Ape #9055 care apare în videoclipul de colaborare cu Snoop. Acesta a plătit 462.000 de dolari pentru BAYC-ul său.

Între timp, Snoop Dogg își folosește activ Bored Ape #6723 – pe care l-a numit „Mr. Bombay” – atunci când promovează produse și alte colaborări.

Snoop Dogg, în special, este puternic implicat în lumea NFT. Rapperul a făcut echipă cu proiectele NFT The SandBox și Clay Nation, a anunțat că labelul său, „Death Row Records”, este implicat în NFT și chiar a investit în restaurante cu tematică NFT.

Recent, BAYC a fost criticat că NFT-urile BAYC descriu caricaturi rasiste ale popoarelor negre și asiatice, făcând o comparație între simbolismul și limbajul folosit de Yuga Labs în colecția Bored Ape Yacht Club cu cel folosit de naziști.

Exit mobile version