Entertix se asociază cu Binance pentru a accepta plăți în peste 50 de criptomonede

Parteneriatul cu Entertix a fost anunțat pe Twitter chiar de Changpeng Zhao, fondatorul Binance

Entertix se asociază cu Binance pentru a accepta plăți în peste 50 de criptomonede

Entertix, una dintre cele mai mari platforme de ticketing din România, a încheiat un parteneriat cu cel mai mare exchange de criptomonede din lume, Binance, pentru a accepta criptomonede ca metodă de plată.

Parteneriatul va permite utilizatorilor Entertix să cumpere bilete utilizând Binance Pay, serviciul de plată folosit de peste 17 milioane de utilizatori. Cu ajutorul acestui serviciu, utilizatorii pot plăti pentru bilete în peste 50 de criptomonede diferite.

Pentru a cumpăra bilete prin Binance Pay, utilizatorii trebuie să-și selecteze locul la eveniment la care doresc să participe conform procesului obișnuit Entertix și, după ce adaugă detalii, în coșul utilizatorului, trebuie să selecteze Plata online prin GoCrypto.

Entertix se asociază cu Binance pentru a accepta plăți în peste 50 de criptomonede

Pe pagina de plată, după ce au selectat „Binance Pay” sub opțiunea „Alege portofel crypto”, utilizatorii pot scana codul QR cu aplicația Binance și aproba plata direct de pe telefon.

Parteneriatul cu Entertix a fost anunțat pe Twitter chiar de Changpeng Zhao, fondatorul Binance. În tweet-ul său, acesta a precizat că Binance Pay este acum disponibil pe cea mai mare platformă de ticketing din România – Entertix. „Puteți cumpăra bilete pentru FC Rapid București, echipa pe care o sponsorizăm”.

Anunțul vine la doar câteva luni după ce Binance și-a anunțat sponsorizarea FC Rapid București în iulie 2022.

Exit mobile version