ETF-urile Bitcoin înregistrează intrări de $91 milioane; BTC stabil peste $70.000

Pe baza datelor SoSoValue, intrările nete totale ale ETF-urilor Bitcoin au fost de 91,27 milioane de dolari ieri, în timp ce Bitcoin se tranzacționează și astăzi peste 70.000 de dolari.

ETF-urile Bitcoin înregistrează intrări de $91,27 milioane; BTC se menține stabil peste $70.000 | Google

Puncte cheie

ETF-urile Bitcoin continuă să înregistreze intrări semnificative în aceste zile, înainte de evenimentul de halving al Bitcoin aflat chiar după colț.

Potrivit datelor publicate de SoSoValue, intrările nete totale ale ETF-urilor Bitcoin au fost ieri de 91,27 milioane de dolari.

Rapoartele arată că ETF-ul GBTC de la Grayscale a înregistrat o ieșire netă de 124 de milioane de dolari într-o singură zi, în timp ce ETF-ul Bitcoin al BlackRock, IBIT, a înregistrat o intrare netă de aproximativ 192 de milioane de dolari într-o singură zi.

Julian Fahrer, CEO și co-fondator al Apollo Sats, a subliniat importanța faptului că firme importante de pe Wall Street și bănci din SUA au început să cumpere ETF-uri Bitcoin.

În postarea sa pe X, acesta a menționat că rapoartele 13F depuse la SEC arată că băncile din SUA cumpără Bitcoin, inclusiv filiala Royal Bank of Canada.

BlackRock a acumulat 2720 Bitcoin, crescându-și astfel suma totală la 270.000 BTC.

Larry Fink de la BlackRock și-a exprimat clar entuziasmul față de Bitcoin și viabilitatea monedei pentru viitor. De asemenea, a menționat anterior că produsul lor ETF Bitcoin, IBIT, a devenit cel mai rapid ETF din istorie.

La trei luni de la aprobarea ETF-urilor Bitcoin de către SEC din SUA, se pare că Hong Kong urmează pe același drum, pregătindu-se pentru o potențială aprobare a ETF-urilor Bitcoin pe 15 aprilie.

Mai devreme astăzi, s-a dezvăluit că Hong Kong ar putea vedea o injecție de aproximativ 25 de miliarde de dolari în ETF-uri Bitcoin după aprobarea viitoare.

Hype-ul din jurul produselor ETF Bitcoin se intensifică chiar înainte de halving-ul Bitcoin, programat pentru 20 aprilie.

Bitcoin se menține stabil peste $70.000

Bitcoin își recuperează nivelul de 70.000 de dolari după o scădere de preț pe termen scurt, înregistrată în urmă cu câteva zile, ca urmare a rezultatelor raportului CPI.

Pretul BTC
Pretul BTC

Preţul Bitcoin a scăzut cu aproximativ 0.02% în ultimele 24 de ore pe CoinMarketCap.

Mai sunt doar 8 zile până la evenimentul de halving al Bitcoin. Acest eveniment a fost intens dezbătut recent în comunitatea crypto, iar într-un interviu recent acordat Bloomberg, CEO-ul Marathon Digital Holdings Inc., Fred Thiel, a declarat că o parte din creșterea prețului Bitcoin ca urmare a halving-ului este deja luată în calcul.

Thiel susține că aprobarea ETF-urilor Bitcoin, care a avut evident un succes masiv, a atras capital pe piață.

El consideră că intrările de capital au determinat deja o anticipare a aprecierii prețului pe care am fi văzut-o în mod normal la trei-șase luni după halving.

Exit mobile version