ETF-urile Bitcoin și Ethereum ar putea fi aprobate în Hong Kong luni

Conform celor mai recente rapoarte dezvăluite de Bloomberg, Hong Kong ar putea aproba ETF-uri Bitcoin și Ethereum luni, 15 aprilie.

ETF-urile Bitcoin și Ethereum ar putea fi aprobate în Hong Kong luni

ETF-urile Bitcoin și Ethereum ar putea fi aprobate în Hong Kong luni | Google

Puncte cheie

Conform celor mai recente informații publicate de Bloomberg, se pare că Hong Kong ar putea da undă verde pentru ETF-urile Bitcoin și Ethereum luni, 15 aprilie.

Citând surse apropiate situației, Bloomberg menționează că o filială internațională a societății chineze de gestionare a activelor Harvest Fund Management Co. și un parteneriat între Bosera Asset Management (International) Co. și HashKey Capital se numără printre emitenții care se așteaptă să primească aprobarea pentru ambele tipuri de ETF-uri.

Bloomberg mai raportează că ambele firme intenționează să lanseze ETF-urile la sfârșitul acestei luni, odată ce primesc aprobarea de la Securities and Futures Commission și după finalizarea detaliilor de listare cu Hong Kong Exchanges & Clearing Ltd.

Aprobarea pentru ETF-urile BTC și ETH ar putea veni luni

Aprobarea pentru ambele ETF-uri, Bitcoin și Ethereum, ar putea veni luni, deși data nu este 100% sigură, deoarece încă pot apărea modificări.

Aprobarea preconizată ar urma hype-ului creat în ultimele zile pe tema potențialei aprobări a ETF-urilor Bitcoin în Hong Kong.

Așteptările au fost declanșate de un anunț din urmă cu câteva zile, când s-a dezvăluit că Securities and Futures Commission (SFC) a actualizat lista fondurilor de gestionare a activelor virtuale pe 10 aprilie.

Acesta a fost pasul care a anticipat anunțul primului lot de ETF-uri Bitcoin.

Având în vedere că Hong Kong este unul dintre cele mai importante centre financiare din lume, o astfel de decizie privind aprobarea ETF-urilor Bitcoin și Ethereum ar fi benefică pentru întreaga industrie crypto la nivel mondial.

Mai devreme astăzi, s-a raportat, de asemenea, că ne-am putea aștepta la investiții de până la 25 de miliarde de dolari prin intermediul produselor crypto, conform furnizorului de servicii cripto Matrixport.

Decizia Hong Kong-ului ar putea veni la aproximativ trei luni după ce SEC din SUA a aprobat ETF-urile Bitcoin în țară, ceea ce a dus la o frenezie majoră în industria crypto și la intrări continue impresionante pentru aceste produse.

În ceea ce privește prețurile activelor digitale, la momentul redactării acestui articol, BTC se tranzacționează încă peste 70.000 de dolari, în timp ce ETH rămâne peste 3.500 de dolari pe CoinMarketCap.

Exit mobile version