Ethereum – disponibil acum pe blockchain-ul Amazon

Utilizatorii Amazon Web Services au de acum abilitatea de a participa la noduri de rețea

Ethereum - Disponibil acum pe blockchain-ul Amazon

bloomicon - stock.adobe.com

Amazon, gigantul de e-comerț din Statele Unite, tocmai a anunțat disponibilitatea generală a Ethereum pe blockchain-ul manageriat de ei.

Potrivit AWS, utilizatorii au de acum posibilitatea de a participa la nodurile de rețea ETH și de a se conecta la mainnet-ul blockchain-ului, pe lângă testnet-urile Ropsten sau Rinkeby, deja disponibile pe blockchain-ul Amazon.

Blockchain-ul administrat de Amazon:

Ca un adaos pentru aplicațiile DeFi, clienții care construiesc produse analitice – precum Contractele Smart sau unelte de monitorizare și de detectare a fraudei – ar putea de asemenea să beneficieze de acest serviciu scalabil, disponibil și operat integral de Ethereum.

Amazon Web Services și-a lansat serviciul de blockchain pentru prima dată în Aprilie 2019. La vremea respectivă, corporația le-a transmis clienților că vor fi capabili să creeze și să interconecteze rețele blockchain între organizații, folosind sistemele deschise (open-source) ale Ethereum sau HyperLedger.

Serviciul a concluzionat că instalarea acestor unelte în propriul blockchain ar putea reduce considerabil sau chiar elimina:

Mișcarea făcută de Amazon vine la o lună după ce Jeff Bezos și-a anunțat retragerea din funcția de președinte al firmei, în al treilea sfert al anului 2021.

Acesta va fi înlocuit de Andy Jassy, care actualmente este președintele Amazon Web Services. Andy este văzut ca un crypto-inovator al companiei.

Exit mobile version