Adresă de Ethereum în valoare de 116 milioane de dolari activată dupa 8 ani

Adresa care deținea 61.216 ETH a rămas inactivă timp de opt ani înainte de a face transferul

O adresă Ethereum inactivă care deținea Ether pre-minat în valoare de 116 milioane de dolari a revenit la viață.

Adresa, care deținea 61,216 ETH, a rămas inactivă timp de opt ani înainte de transferul colosal către Kraken, una dintre principalele platforme de tranzacționare de criptomonede.

Pre-minarea Ethereum din 2014

Pre-minarea a fost un proces prin care o anumită cantitate de ETH a fost alocată Fundației Ethereum și altor contribuitori timpurii ai proiectului.

Acum opt ani, în iunie 2014, ecosistemul Ethereum a organizat un astfel de eveniment de vânzare. Acest lucru le-a permis membrilor echipei și co-fondatorilor să acumuleze Ether pre-minat într-un moment în care rețeaua abia își începuse dezvoltarea.

Portofelul avea o valoare de aproximativ 18,976 de dolari în această perioadă de pre-minare.

Odată cu creșterea și adoptarea continuă a Ethereum, 8 ani mai târziu el valorează acum peste 116 milioane de dolari.

Așa cum a raportat Lookonchain, un cont de Twitter care urmărește tranzacțiile mari de criptomonede, adresa ,,a fost activată după 8 ani”

Acest transfer, confirmat de datele Etherscan, a avut loc pe 18 iulie, la ora 7:30 pm, Eastern Time. De menționat este faptul că transferul unei sume atât de enorme în Ether a implicat o taxă de tranzacție surprinzător de mică, de doar 1,5 dolari, cu un preț al gazului de 25.475673161 gwei.

Proprietarul acestei averi uriașe rămâne învăluit în mister. Cu toate acestea, acțiunile proprietarului adresei oferă un testament remarcabil pentru strategia de investiții ‘hodling’ – acumularea pe termen lung a tokenurilor.

Protejarea unui transfer de Ether de 116 milioane de dolari

Planificarea atentă din spatele acestei tranzacții se reflectă în abordarea meticuloasă a proprietarului pentru a proteja fondurile împotriva oricărei pierderi potențiale din eroarea umană, efectuând un transfer de test de 0,05 ETH la adresa Kraken înainte de a executa transferul complet.

Adresă de Ethereum în valoare de 116 milioane de dolari activată dupa 8 ani

Exit mobile version