Ethermine, cel mai mare mining pool Ethereum, lansează un serviciu de staking

393 ETH în valoare de aproximativ 616.000 de dolari la prețurile curente au fost investiți în noul staking pool al Ethermine

Unsplash

Ethermine, cel mai mare mining pool Ethereum din lume, a anunțat lansarea unui serviciu de staking pool pentru utilizatori.

Noul serviciu oferă membrilor Ethermine șansa de a-și pune la staking colectiv ETH și de a câștiga dobândă pe lângă depozitele lor. Este necesar doar 0,1 ETH (159 de dolari) pentru a intra. Cu toate acestea, cu cât cantitatea pusă la staking este mai mică, cu atât comisionul este mai mare. Platforma oferă în prezent stakerilor o rată anuală a dobânzii ETH de 4,43%.

Cu toate acestea, utilizatorilor din Statele Unite nu li se va permite să utilizeze acest serviciu de staking.

Comunitatea crede că cea mai recentă inițiativă a lui Ethermine va prospera, având în vedere barierele sale scăzute de intrare. Stakingul individual necesită o cantitate imensă de ETH (cel puțin 32 ETH sau 51.000 de dolari). Prin urmare, intrarea Ethermine în timp util în afacerea de staking înainte de fuziune este de așteptat să aibă succes.

Pentru acest serviciu, compania – deținută de firma austriacă Bitfly – va percepe o taxă variabilă care scade pe măsură ce este pus la staking mai mult ETH. Utilizatorii care contribuie cu mai puțin de 32 ETH vor fi taxați cu 15%.

La momentul redactării acestui articol, 393 ETH în valoare de aproximativ 616.000 de dolari la prețurile curente au fost investiți în noul pool al Ethermine.

Ethermine Staking se distinge de alte pool-uri similare de staking ETH prin faptul că va rula pe ETH.STORE, o rată de referință creată de Bitfly pentru a calcula rentabilitatea financiară zilnică medie pentru validatorii care dețin ETH în staking.

eth.store
eth.store

Utilizatorii Ethermine Staking vor putea astfel să vadă rentabilitatea zilnică medie generată de validatorii ETH din întreaga lume prin ETH.STORE și să determine dacă serviciul Ethermine oferă randamente comparabile. Codul ETH.STORE este, de asemenea, open source.

Cu toate acestea, utilizatorii nu își vor putea retrage câștigurile pentru o perioadă de timp. Rețeaua Ethereum, chiar și după fuziune, nu va permite încă utilizatorilor să scoată ETH din staking . Caracteristica va fi adăugată în timpul upgrade-ului Shanghai, următoarea actualizare majoră după fuziune.

La momentul redactării acestui articol, există 222.657 de mineri activi pe Ethermine care reprezintă o rată de hash combinată de 261,1 terrahash pe secundă (TH/s). După 15 septembrie, grupul va continua să susțină mineritul PoW doar pentru Ethereum Classic (ETC), Ravencoin (RVN), Ergo (ERGO) și Beam (BEAM).

Ethereum a fost punctul culminant al industriei crypto în ultimele două luni. Mult așteptatul Merge este la doar câteva zile distanță, iar ecosistemul se așteaptă la o tranziție lină la Proof-of-Stake. Cu toate acestea, anumiți mineri nu susțin fuziunea și chiar propun un hard fork al rețelei.

Exit mobile version