Festivalul Mondial Blockchain, organizat în El Salvador, între 21 și 23 aprilie

Evenimentul va fi o combinație de discuții despre tehnologie și distracție.

Festivalul Mondial Blockchain Bitcoin EL salvador

Festivalul Mondial Blockchain Bitcoin EL salvador

Guvernul din El Salvador va sponsoriza Festivalul Mondial Blockchain, care se va desfășura sub forma unui forum de discuții despre tehnologia blockchain, Bitcoin, DeFi și token-uri.

Faptul că El Salvador a adoptat Bitcoin ca modalitate de plată nu este văzut cu ochi buni de nici o bancă centrală din lume și nici de către Fondul Monetar Internațional. Principala motivare, scoasă la înaintare, ține de faptul că Bitcoin este extrem de volatil.

De fapt, în spatele acestor temeri, este faptul că, El Salvador ar putea crea un precedent periculos care tinde să ia puterea financiară din mâinile băncilor centrale și să o transfere într-un sistem descentralizat.

Revenind la Festivalul Mondial Blockchain, pe lângă partea de muncă și afaceri, va avea și activități recreative și comerciale pentru participanți, în zilele de 21, 22 și 23 aprilie, potrivit Daily Coin.

Evenimentul este organizat de Spartan Hill, o companie columbiană specializată în proiecte blockchain.

Va fi un amestec de educație, distracție și networking, deoarece vor avea loc conferințe pe subiecte de interes legate de Bitcoin și alte criptomonede. De asemenea, vor fi activități interactive, oportunități de afaceri, concerte și altele.

Trei zile de networking și distracție

Pe parcursul celor trei zile este așteptată participarea experților și personalităților din industrie la nivel internațional.

Potrivit organizatorilor, Festivalul Mondial Blockchain urmărește să ofere participanților un spațiu de distracție și, în același timp, o agendă de activități legate de criptofinanțarea și potențialul tehnologiei Bitcoin.

Pe lângă conferințe și discuții educaționale, Festivalul Mondial Blockchain va oferi ateliere de lucru, un shark-tank și un club pe plaja Pluto. Evenimentul va avea și spații dedicate jocurilor, NFT și metaversului, au spus organizatorii săi.

În cadrul acestei prime ediții a Festivalul Mondial Blockchain din El Salvador, participanții vor putea trăi experiențe imersive legate de metavers. Va avea loc un hackathon despre dezvoltarea aplicațiilor, diverse conferințe pe cele mai relevante subiecte din industrie și chiar o licitație de NFT.

Guvernul salvadorean va profita de acest eveniment pentru a-și promova minarea cu ajutorul vulcanilor, a cărei lansare a fost amânată pentru septembrie, și dezvoltarea Bitcoin City. Vor fi oferite, de asemenea, prelegeri despre fundamentele legii Bitcoin din El Salvador.

Compania organizatoare a anunțat că biletele pentru eveniment sunt deja puse în vânzare pe site-ul său.

În funcție de achiziția pe care o fac, cei interesați pot participa la toate activitățile programate sau la unele dintre ele, inclusiv concerte, conferințe, ateliere, băuturi, aperitive și o cină de gală.

Cine participă la Festivalul Mondial Blockchain

Printre invitații speciali și experții din industrie care vor participa la Festivalul Mondial Blockchain se numără antreprenorul și investitorul, Evan Luthra, Philip Ong, antreprenor și investitor din Singapore / Ecosistemul Oggo.

La fel, senatorul mexican Indira Kempis, co-fondatorul CrownBits.io Bitcoin Rewards, Austin Davis, împreună cu Juan Diego Gómez, scriitor, editorialist și CEO al Invertir Mejor și Justin Ballard, CEO și co-fondator al JAI Energy.

Vorbitorii vor împărtăși opinii și experiențe în industrie. În cadrul conferințelor se vor discuta despre beneficiile tehnologiei blockchain și ale rețelei Bitcoin, precum și despre impactul ei politic, social și economic.

În ciuda confruntării cu administrația Biden și senatorii Statelor Unite cu privire la aprobarea Bitcoin ca mijloc de plată legal, guvernul lui Nayib Bukele rămâne ferm în planurile sale privind criptomoneda.

Exit mobile version